• BIST 9091.07
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Kocasinan'da dört dörtlük kurban bayramı hizmeti

Kocasinan'da dört dörtlük kurban bayramı hizmeti
Kocasinan Belediyesi, Kurban Bayramı’na tüm hazırlıkları tamamlandı.

Kurban Bayramı’nda da sosyal belediyecilik örneğine imza atan Kocasinan Belediyesi, vatandaşların kurban kesimlerini daha temiz ve daha sağlıklı bir ortamda gerçekleştirilebilmesi için kurban kesim yerlerini hijyenik olarak temizledi. Bölge sınırları içerisinde de mezarlıklar başta olmak üzere temizlik ve çevre düzenlemesi gibi konularda çalışmaları yapan Kocasinan Belediyesi, ilçe sakinlerine sorunsuz bir bayram yaşatmayı hedefliyor. 

 

İnternet'ten takip edebilirsiniz www.Kayserinews.com-KAYSERİ'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLAR 

 


Konuyla ilgili açıklama yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, kurban kesimi yapılan alanların hijyenik ilaçlamasının ve temizliğinin yapıldığını ifade ederek, Kurban Bayramı öncesi ve sonrası için bütün hazırlıkların tamamlandığını vurguladı.


İlimiz sakinlerinin huzur içinde bir Kurban Bayramı geçirmeleri için en ufak ayrıntıyı dahi düşündüklerini kaydeden Başkan Çolakbayrakdar, “Vatandaşlarımızın bayram süresini daha temiz ve daha nezih bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla, Kocasinan Belediyesi ekiplerimizce yapılan çalışmalar kapsamında kurban kesim yerleri günlük özel olarak ilaçlanıyor. Cadde ve sokaklar ile yeşil alanlarda bulunan yürüyüş yolları modern süpürge araçlarımızla süpürülerek temizleniyor.

Bayram süresince gezi ve dinlenme amaçlı ziyaretçi akınına uğrayacak olan piknik yerleri ve parklarda da genel temizlik çalışmaları devam ediyor. Ayrıca Kocasinan’da bulunan cami ve mescitler sürekli olarak ekiplerimiz tarafından temizleniyor. Kurban Bayramı öncesinde ekiplerimiz bölgemizde bulunan bütün ibadethanelerin temizliğine de özen gösteriliyor.'' ifadesini kullandı.

Kocasinan'daki mezarlıkların da Kurban Bayramına hazırlandığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, ''Şu ana kadar belirli aralıklarla gerçekleştirdiğimiz rutin faaliyetlere, Kurban Bayramı dolayısıyla ek çalışmalar yaptık. Bayram süresince vatandaşlarımızın, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaretlerinde herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tüm önlemleri alıyoruz.'' diye konuştu.


Başkan Çolakbayrakdar, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olmasını, şehrimize, ülkemize, tüm İslam Alemine ve insanlığa barış, huzur ve sağlık getirmesi dileğinde de bulunarak sözlerini noktaladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39