• BIST 8718.11
  • Altın 2245.417
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.165
  • Kayseri 3 °C
  • Ankara 2 °C
  • İstanbul 7 °C

Kocasinan’da ortaokullar arası futbol turnuvası başladı

Kocasinan’da ortaokullar arası futbol turnuvası başladı
Kocasinan Belediyesi ve Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Ortaokullar Arası Futbol Turnuvası’ başladı.

İlk maçın başlama vuruşunu yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, turnuvaya katılan takımlara başarılar dileyerek, dostluğun kazanmasını temenni etti.

 

Kocasinan Belediyesi Spor Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde sporu sevdirmek ve dostlukları pekiştirmek amacıyla düzenlenen turnuvanın ilk karşılaşmasına; Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın yanı sıra Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk, Kocasinan Belediyesi Spor Müdürü Seyfullah Kılıç, Kocasinan Şimşekspor Takımı Genel Koordinatöru Fehmi Kuş, ortaokul öğrencileri ve mahalle sakinleri katıldı.

 

Fevzi Çakmak Mahallesi, Yeşilırmak Parkındaki futbol sahasında başlayan turnuva, büyük heyecan ve mücadeleye sahne oldu. Başlama vuruşunu Başkan Çolakbayrakdar’ın yaptığı turnuvanın açılış karşılaşmasını Beyazşehir İMKB Ortaokulu, Özel Odak Okulları’nı 4-1 yendi. Turnuvaya katılan tüm öğrencilere başarılar dileyen Başkan Çolakbayrakdar, rutin belediyecilik hizmetlerinin en iyisini yapmaya çalıştıklarını vurgulayarak, “Belediyecilik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilikte de en iyi örneklerini sahada sergiliyoruz ve diğer belediyelere örnek oluyoruz. Geldiğimiz noktadan dolayı gururluyuz. Bu çerçevede Kocasinan sınırları içerisinde bulunan ortaokullar arasında turnuva düzenledik. Yaklaşık bir ay sürecek olan turnuvada, öğrencilerimiz sporun çatısı altında bir araya gelerek, takım ruhunu pekiştirecek. Geçtiğimiz yıl, geleneksel oyunlarımızı okullarımızda ve mahallelerde yaşatmak için etkinlikler düzenledik. Bu etkinliklerimizi artırarak ve farklı organizasyonlar düzenleyerek devam ettireceğiz. Turnuvanın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Kocasinan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yaşar Öztürk ise birlik ve beraberlik için bu turnuvayı düzenlediklerini belirterek, “Turnuvanın sonucunda dostluk kazanacaktır. Başta Kocasinan Belediye Başkanı Sayın Ahmet Çolakbayrakdar olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Büyük çekişmeye sahne olan turnuvanın ilk gününde; Osman Düşüngel Ortaokulu, Ahmet Paşa Ortaokulu’na 2-5 yenildi. Refika Küçükçalık Ortaokulu, Sabahat Hıfzı Gözübüyük İmam Hatip Ortaokulu’nu 7-5 skorla kazandı. Eleme usulüyle oynanan turnuvaya 64 ortaokul takımı mücadele edecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39