• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

KOCASİNAN'DAN DEVLET HASTANESİNE ÇORBA ÇEŞMESİ

KOCASİNAN'DAN DEVLET HASTANESİNE ÇORBA ÇEŞMESİ
ŞADIRVANLI ÇORBA ÇEŞMESİ AÇILDI

Kocasinan Belediyesi tarafından yaptırılan ve ilk olarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde açılan şadırvanlı çorba çeşmesinin açılışı yapıldı. Günde 700 kişi, şadırvanlı çorba çeşmesinden çorba içebilecek.
Kocasinan Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında, gerçekleştirdiği açılışlara bir yenisini daha ekledi. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi içerisinde halkın hizmetine sunulan şadırvanlı çorba çeşmesi ile hastaneye gelen vatandaşlara sabah saatlerinde sıcak çorba ikram edilecek.

20150511aw409462_04.jpg
Çeşme hakkında bilgiler veren Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, "Bugün burada Kocasinan Belediyesi olarak yeni bir hizmet durağımızın tanıtımı için buradayız. Çorba çeşmemizi tanıtıyoruz. Bundan sonra inşallah her sabah çorba dağıtacağız. Çorba çeşmemiz ilk nokta olarak Eğitim ve Araştırma Hastanemizde olacak. Sabah saatlerinden itibaren burada her gün 650-700 tane vatandaşımıza çorba ikram etmeyi planlıyoruz. İnşallah bu projemiz hayat bulduktan sonra rağbet görürse farklı noktalarda da projemizi geliştirerek şehrin değişik noktalarında vatandaşlarımıza çorba ikram etmeye başlayacağız. Belediye olarak sosyal hayatta, sporda, sanatta ve değişik noktalarda hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını karşılamak için değişik projeler üretiyoruz ama sosyal belediyecilik noktasında hemşehrilerimizin iyi gününde, kötü gününde ihtiyaç duyduğu her noktada yanlarında olmayı arz ediyoruz. Onlar içinde projeler üretiyoruz. Çorba çeşmemizde bunun üzerine oluşturduğumuz bir projemizdir" ifadelerini kullandı.
Çolakbayrakdar ayrıca, "Medeniyetimizin her noktasında bu ve benzeri organizasyonları görmemiz mümkündür. Ecdat, zamanında değişik vakıflar kurarak insanlarımıza değişik hizmetler yapmışlar. Bu da bizim çıkış noktalarımızdan bir tanesidir. Sabah saatlerinde devlet hastanesine gelen hemşehrilerimiz sabahın erken saatlerinde çıkmış olabilirler ve kahvaltı yapmadan çıkmış olabilirler yada o gün hastanede tedavi sürecinde kahvaltı yapmaları gerekebilir. Bunu gidermek noktasında onlara bir nebze olsun yardımcı olma noktasında bunu hayata geçirmeyi uygun gördük" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39