• BIST 9079.97
  • Altın 2308.186
  • Dolar 32.331
  • Euro 35.112
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

Kocasinan’dan Emniyet Müdürüne ‘Hoş Geldiniz’

Kocasinan’dan Emniyet Müdürüne ‘Hoş Geldiniz’
Kocasinan’dan Emniyet Müdürüne ‘Hoş Geldiniz’
Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Mustafa Aydın’a ‘hoş geldiniz’ ziyaretinde bulundu.

Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette konuşan Başkan Bekir Yıldız, “ Yeni göreviniz hayırlı olsun, şehrimize hoş geldiniz. Allah mahcup etmesin. Biz kamunun işini bir bütün olarak kabul ederiz. Belediyeler arasında çok uyumlu bir dayanışma ve işbirliği var. Kayseri’de bu durum yıllardan beri süren bir güzelliktir. Kayseri’de daha önce görev yapmış biri olarak bu gerçeği biliyorsunuz” dedi.

Başkan Bekir Yıldız, “Belediyeler olarak biz bütün kamu kuruluşlarıyla işbirliği halinde çalışır, işbirliği için başımızı açar koşarız. Gecede gündüzde 24 saat sizlerin başarılı olması için, vatandaşın ihtiyacının anında görülmesi için üzerimize düşen ne varsa yaparız katkı sağlarız. Tekrar hoş geldiniz diyor, yeni görevinizde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Anne babaların evlatlarını sevgiyle doyurması, onlara vakit ayırması gerektiğini vurgulayan Emniyet Müdürü Aydın,” Ailede ilgi görmeyen, ilgiyi sanal alemde arayan çocuğu sanal alem kademe kademe esir ediyor. Biz suç oluşmadan engellemeyi, zihinde bile suçu kaşıyan etmenleri kaldırmaya çalışan proaktif polis ve emniyet hizmetini hedefliyoruz. Yapılan araştırmalarda bir babanın çocuğuyla günde sadece 6 dakika iletişim kurduğu belirlenmiş. Aileleri, evlatlarına daha çok zaman ayırıp onları sevgiyle doyurması için uyarıyoruz. Anne-baba çocuğunu sevmeli, çocuğuna vakit ayırmalıdır. Sanal alemin esir aldığı çocuğun karşısına çok büyük oranda uyuşturucu, kumar, hırsızlık ve terör gibi tehlikeler çıkıyor. Bu nedenle çok ciddi biçimde sürekli denetim ve bilgilendirme yapıyoruz. Önceliklerimizden biri de terör olmasına rağmen trafik kazalarında terör kadar insanı mezara gönderiyoruz. Bunun için trafik çalışmalarına da büyük önem veriyoruz. Kayseri’de ölümlü kazaların büyük çoğunluğu karşıdan karşıya geçişlerde yaşanıyor. Vatandaşlarımızı yaya geçitlerini kullanmaları için uyarıyoruz. Ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39