• BIST 9090.91
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

KOCASİNAN'DAN MUHTARLARA BİLGİSAYAR

KOCASİNAN'DAN MUHTARLARA BİLGİSAYAR
Başkan Çolakbayrakdar, mahallenin ihtiyaçlarını daha hızlı ve konforlu bir şekilde karşılamaları, vatandaşlara seri hizmet verebilmeleri için Kocasinan muhtarlarına bilgisayar ve yazıcı verdiklerini söyledi.

Muhtarlarla çeşitli vesilelerle sık sık görüştüklerini belirten Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Kayseri’de belediyelerimiz, yıllardır muhtarlarımızla iç içe olan bir yönetim anlayışı sergilemekte, her daim işbirliği içerisinde, mahallelerine daha iyi hizmet verebilmeleri için imkanları ölçüsünde muhtarlarımızı desteklemektedir. Doğrusunu söylemek gerekirse, benim yönetim anlayışımda da muhtarlığın çok önemli bir yeri vardır. Yerel yönetimlerin önemli bir birimi, önemli bir parçası olan muhtarlarımıza ne yazık ki hak ettikleri değer verilmiyor. Bütçelerinin olmaması, teknolojik altyapıyı yeterince takip edecek imkana sahip olmamalarının yanı sıra, bazı muhtarlarımızın hizmet vereceği doğru dürüst bir mekanı bile bulunmuyor. Bu noktada Kocasinan Belediyesi olarak şimdi olduğu gibi bundan önce de gerekli desteği verdiğimizi hepiniz biliyorsunuz” şeklinde konuştu.

20150821aw506211_02.jpg
Başkan Çolakbayrakdar şöyle devam etti, “Hızlı bir şekilde hayata geçirdiğimiz Mahalle Evlerimizde muhtarlarımızın daha nezih ortamda hizmet verebilecekleri, muhtar evinin de olmasına büyük önem veriyoruz. Ben şahsen, sosyal hayat içerisinde mahalle muhtarlarının fonksiyonlarını artırmamız gerektiğine inanıyorum. Muhtarlık müessesesinin ne kadar gerekli olduğunun, zamanla çok daha iyi anlaşılacağı kanaatindeyim. Halkla iç içe yaşayan, halkın sorunlarını en iyi bilen, mahallenin sorunlarını bilip, çözümü noktasında gayret gösteren, yerel yönetimler sisteminin kuvvetli bir halkası olan muhtarlarımız, aynı zamanda; sosyal barışın sağlanması, güvenlik hizmetlerinin yürütülmesi ve asayiş noktasında da önemli sorumluluklar üstlenmişlerdir. Biz de bu ağır sorumluluğu yürütürken, işlerini bir nebze de kolaylaştırmak amacıyla, bütün muhtarlarımıza dizüstü bilgisayar ve yazıcı hediye ediyoruz. Bu bilgisayarlarla hayırlı hizmetler vermelerini diliyorum” şeklinde konuştu.
Anadolu Muhtarlar Dernek Başkanı Ali Burul da yaptığı konuşmada," Muhtarlarımıza değer veren, kol kanat geren Kocasinan Belediye Başkanımız Ahmet Çolakbayrakdar'a teşekkür ediyor, hizmetlerinin devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan Bölgesindeki 116 muhtara bilgisayar ve yazıcılarını teslim etti.
Dağıtım törenin sonunda hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39