• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

KOCASİNAN'DAN YİNE BİR YENİLİK

KOCASİNAN'DAN YİNE BİR YENİLİK
Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik, yine bir ilk uygulamayla vatandaşı çağrı merkezinden arayıp bilgilendirme yaptıklarını söyledi.

Kocasinan Belediyesi’nin yeni dönemde vizyonunun; ’Değişimde, Gelişimde ve Yenilikte Süreklilik’ olduğunu vurgulayan Başkan Mustafa Çelik, ”Yeni ve yine bir ilk uygulamayla çağrı merkezi vasıtasıyla vatandaşımızı arayıp bilgilendiriyoruz. Bilindiği gibi 6252 Sayılı Torba Kanunu’yla ‘Bazı Kamu Alacaklarının Yeniden Yapılandırılması’yla ilgili kanun ve ilgili yönetmelikler tamamlandı. Bu kanunun sağladığı kolaylıkları anlatmak amacıyla bir çağrı merkeziyle hemşerilerimizi arayıp bilgilendiriyoruz” dedi.
Kayıtlarında numaraları bulunan bütün hemşerilerini çağrı merkezinden arayıp bu kanun çerçevesinde yararlanabilecekleri imkanları anlattıklarını vurgulayan Başkan Çelik, ”Belediyemize bir çay içme vakti kadar ziyaret gerçekleştirdiklerinde hemşerilerimize kanunun sağladığı faydaları anlatıyoruz. Mevcut olan borçlarını gerek nakit, gerekse taksitlendirilmiş kredi kartı ve internet üzerinden nasıl ödeyebileceklerini çağrı merkezimizden aktarıyoruz. Bu anlamda çağrı merkezi vasıtasıyla hemşerilerimizin bilgilendirilmesi de Kayseri için bir ilk uygulama olacak” şeklinde konuştu.
Başkan Çelik konuşmasını şöyle noktaladı; ” Mekanik bir ses veya kuru kuruya bir mesaj yerine bu şekilde canlı olarak telefonla arayıp, çağrı merkezi vasıtasıyla bütün hemşerilerimizi bilgilendirmiş oluyoruz. Bunun da olumlu neticelerini, geri dönüşümlerini alacağımızı umuyoruz. Bu sistemle 0 850 360 38 38 numaralı Kocasinan Belediyesi Çağrı Merkezi’nden aradığımız vatandaşımıza; kayıtlara göre 2013 yılı ve daha önceki dönemlere ait faizleriyle birlikte ödemesi gereken borç tutarı ve yeni yasa kapsamında bugün itibarıyla ödemesi gereken vergi borcu bildiriliyor. Borçlarını yeniden yapılandırmak için belediyeye en geç 1 Aralık 2014 tarihine kadar müracaat etmesi gerektiği konusunda uyarı yapılıyor. Yapılandırma yapacağı borçlarını belediye veznelerinde nakit ya da kredi kartıyla ödeyebileceği gibi Kocasinan Belediyesi’nin resmi internet sitesi üzerinden on-line olarak yapabileceği hatırlatılıyor.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39