• BIST 9121.68
  • Altın 2324.222
  • Dolar 32.3597
  • Euro 34.9217
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

KOCASİNAN’I, KOCAKÖY OLMAKTAN KURTARACAĞIZ

KOCASİNAN’I, KOCAKÖY OLMAKTAN KURTARACAĞIZ
Saadet Partisi Kocasinan Belediye Başkan adayı Erhan Arıcı, Kocasinan’da yaşayan vatandaşların artık hizmet alamaz hale geldiğini belirterek, “ Milli Görüş Belediyeciliği ile yeniden tanışma vakti geldi. Kocasinan bizim yönetimimizle Koca Köy olmaktan kur

MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ İLE HİZMETLER YENİDEN BAŞLAYACAK

Başkan adayı Erhan Arıcı, Kayseri Gündem gazetesine açıklamalarda bulunarak, 30 Mart yerel seçimlerinin bir Belediye Başkanlığı seçiminden daha çok şey ifade ettiğini söyledi.  Vatandaşların bu seçimle birlikte, Türkiye’de giden yanlış bir siyasete dur diyeceğini kaydeden Arıcı, “ Daha önce Türkiye’de Milli Görüş zihniyetinin başarılarını gören vatandaşlarımız yeniden bizi tercih edecektir” diye konuştu. 
KOCASİNAN, HAK ETTİĞİ HİZMETİ BİZİMLE GÖRECEK
Kocasinan’ın metropol bir ilçe olmasına karşın yıllardır yanlış yönetim ve hizmet alamama gibi nedenlerden dolayı adeta kocaman bir köy görünümünde olduğunu ifade eden Saadet Partisi Kocasinan Başkan adayı Erhan Arıcı, “ Halkımız bizi tercih ettiği zaman ilk işimiz Kocasinan’ın imar planını yeniden yapmak olacak. Yeni imara açılacak olan yerlerde yüksek katlı binalara değil, daha az katlı insanların birbirlerini tanıdığı yani eskinin mahalle kültürünü yaşayabilecekleri bir planlama gerçekleştireceğiz. Kocasinan bölgesinde ciddi bir ihmal var. Biz bu ihmali gidererek, halkımıza hak ettiği hizmeti sunacağız. Kimseyi mağdur etmeden imar planlarını yeniden yaparak, yapılan planlamayla bölgede rantı yine bölge insanına bırakarak birilerine peşkeş çekmeyeceğiz. Yapacağımız planlama ve hizmetlerde halkımızın mümkün olduğu kadar görüşünü alarak çalışacağız. 
GENÇ,YAŞLI,KADIN ERKEK VE ÇOCUKLARIMIZ HUZURLU BİR İLÇEDE YAŞAYACAK
Kocasinan’ı modern ve içinde yaşayan insanların huzur ve mutluluk duyacağı bir bölge haline getireceğiz inşallah. Yaşlılarımız için dinlenme mekanları ve vakitlerini geçirebilecekleri alanlar oluşturarak, bayanlar içinde çeşitli aktiviteleri huzurlu bir şekilde yapabilecekleri yaşam alanları oluşturacağız. Gençlerimizin istekleri doğrultusunda hareket ederek onların boş vakitlerini değerlendirebilecek, sosyal ve kültürel merkezleri çoğaltacağız.

KOCASİNAN’I BETON MEZARLIĞINA ÇEVİRMEYECEĞİZ
Göstermelik parklar değil, gerçekten dünya standardında parklar yaparak insanları doğayla iç içe yaşama imkanına kavuşturacağız. Yüksek katlı binalar ile Kocasinan’ı beton mezarlığına çevirmeyeceğiz. Eskiden olduğu gibi mahalle kültürünü yeniden tesis etmek için gerekli planlamalar yaparak, Bizim İslam kültürüne uygun yerleşim alanları oluşturacağız” dedi.
VATANDAŞ ESASLI HİZMET EDECEĞİZ

Adil ve İlkeli belediyecilik yapacaklarını kaydeden Arıcı, “ Her işin ehline verildiği, bize emanet edilen her türlü belediye mülküne, yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkıldığı, hizmetlerde partizanlık ve yandaşın değil vatandaşın esas alındığı bir yönetim sergileyeceğiz. Milli görüşçü Belediye Başkanı, halkı yönetmek için değil, halka hizmet etmek için vardır. İnsanları yönetmek gibi bir ihtiras içinde olmayacağız. Ancak, sorunları halkla birlikte çözmeyi kendimize görev addedeceğiz” dedi.

Haber : Erkinbeğ Uygurtürk

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39