• BIST 9079.97
  • Altın 2322.589
  • Dolar 32.3326
  • Euro 34.9488
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Korna çalıp polisten yol istedi, dayak yedi

Korna çalıp polisten yol istedi, dayak yedi
Şanlıurfa’da Ahmet Aslan, hasta olan eşini hastaneye götürürken korna çalarak polis aracından yol istedi. Sinirlenen polisler, otomobili durdurup Aslan’ın yola devam etmesini engelledi. Arbede çıktı, Aslan 2 kişiyle birlikte dayak yediğini öne sürdü
Şanlıurfa’da, 9 çocuk babası Ahmet Aslan (53), eşini hastaneye götürmek isterken, önünde giden polis aracından korna çalarak yol istediği gerekçesiyle önce durdurulduğunu, ardından olay yerinden geçen ve kendisini korumak isteyen 2 kişiyle birlikte dövüldüğünü öne sürdü. Şiddete maruz kaldığını iddia eden 3 kişi ile, arbede sırasında görev yapmalarının engellendiğini ve saldırıya uğradıklarını iddia eden polisler karşılıklı olarak birbirlerinden şikâyetçi oldu.
Olay, geçen cuma günü meydana geldi. İddiaya göre, Sırrın Mahallesi’nde oturan Ahmet Aslan, şeker hastası olan eşi Saide Aslan’ı (45) hastaneye götürüp muayene ettirdikten sonra eve getirdi. Ancak öğleden sonra eşinin aniden şekerinin yükselmesi üzerine Ahmet Aslan, eşini ve 5 yaşındaki kızı Semra’yı otomobiline bindirerek hastaneye götürmek üzere yola çıktı.


5 kişi gözaltına alındı
Hastaneye doğru ilerleyen Ahmet Aslan, Yunus Emre Caddesi üzerinde önünde seyreden polis aracından korna çalarak yol istedi. Buna sinirlenen araçtaki polisler, otomobili durdurup Ahmet Aslan’dan evrakını istedi. Sürücü belgesini telaştan yanına almayan Aslan’ın yola devam etmesi engellenirken, hasta olan eşi için ambulans çağrıldı.
Çıkan tartışmada Ahmet Aslan korna çaldığı için durdurulduğunu ve hastaneye gitmesinin engellendiğini iddia etti. Polisler ise Aslan’a kontrolsüz araç kullandığı için durdurulduğunu ve sürücü belgesi olmadığı için hakkında işlem yapılacağını, hasta eşi için ambulans çağrıldığını söyledi. Sürücü Aslan ile polisler arasında yaşanan sözlü tartışma bir süre sonra arbedeye dönüştü. Bölgeye takviye güç istendi. Olayda 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden otomobil sürücüsü Ahmet Aslan ile Zekeriya Çelik ve Ekrem Atay, arbede sırasında polis şiddetine maruz kaldığını iddia etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39