• BIST 9079.97
  • Altın 2324.233
  • Dolar 32.3553
  • Euro 34.9392
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 12 °C
  • İstanbul 13 °C

KSMMMO SADECE SERBEST MESLEK GRUBU BAŞKAN ADAYI FATİH TANRIÖVER:

KSMMMO SADECE SERBEST MESLEK GRUBU BAŞKAN ADAYI FATİH TANRIÖVER:
"SADECE MESLEK GRUBU OLARAK 3 DÖNEMDİR ODA SEÇİMLERİNE KATILIYORUZ"

www.kayserinews.com kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

 Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (KSMMMO) Sadece Serbest Meslek Grubu Başkan Adayı Fatih Tanrıöver, tanıtım toplantısı düzenlendi. 


Bir otelde düzenlenen toplantı, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Toplantıda konuşan Sadece Serbest Meslek Grubu Başkan Adayı Fatih Tanrıöver, "Sadece meslek grubu olarak 3 dönemdir oda seçimlerine katılan bir grubuz. Oda başkanlığı, disiplin kurulu başkanlığı gibi birçok önemli görevlerde bulunuldu.

20160423aw727029_03.jpg

Buradan sadece meslek grubunun yaptığı bir önemli projeyi sizinle paylaşmak istiyorum. 2007 yılında staja başlatma sınavını kazandığımızda 3 arkadaşımızla birlikte Ankara şubesinin TESMER şubesine gidip eğitim almıştık. Oda başkanımız 2009 yılında oda başkanımız TESMER’i Kayseri’ye kazandırdı" ifadelerini kullandı.


KSMMMO eski Başkanı Suat Özsoy da, "Bir mali müşavir eğitimli olmalı, sosyal olmalı, iletişimi güçlü olmalı, hukuk bilinci gelişmiş olmalı ve vizyon sahibi olmalıdır. Bugün şükürler olsun bakıyoruz ki, mali müşavir arkadaşlarımız her yerde üst düzey yönetici ve son derecede mesleğimizi iyi temsil ediyor.

Kayserimiz o günün şartlarında 30’uncu il olarak TESMER şubesini kuruyordu, oysa bizim Kayserimiz Türkiye’de 11. Büyük odadır. Bununla beraber yeminli mali müşavirlik, SPK, staj başlatma, staj bitirme, diksiyon, iletişim gibi bir sürü alanda eğitimler verdik. Bu eğitim çıtasını o kadar yükselttik ki, Ankara, İstanbul ve İzmir’den sonra ulusal sempozyumlar yaptık." şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39