• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy Açıklaması

Kto Başkan Adayı Ömer Gülsoy Açıklaması
Kayseri Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası (KTO) Başkan adayı Ömer Gülsoy, "Artık Kayseri Ticaret Odası daha kurumsal bir yapıya kavuşmalı, hantal yapıdan kurtulmalı, işini daha başarıyla yapan insanlarla göreve devam etmelidir" dedi.

Sarraflar ve Kuyumcular Derneği Başkanı ve Kayseri Ticaret Odası Başkan adayı Ömer Gülsoy, "Kayseri Ticaret Odası seçim tarihi 11 Mayıs olarak belirlendi. Adaylığımız söz konusu olduktan bugüne kadar güzel çalışmalar yaptık. Mesleğinde başarılı olmuş arkadaşlarımızla yola çıktık. Arkadaşlarımız aralıksız çalışıyor. Bizlerde ziyaretlerde bulunuyoruz. Kamuoyunun güzel bir teveccühü var. Cenabı Allah inşallah kısmet ederse Kayseri Ticaret Odasında bu ipi biz göğüsleyeceğiz. Zaten bizim bu yola çıkış amacımız Kayseri halkına daha iyi hizmet etmek" diye konuştu.

Kayseri'nin gün geçtikçe daha da büyüdüğü belirten Gülsoy, "Kayseri Ticaret Odası olarak bu yarışta büyümeye bizlerde gecemizi gündüzümüze katarak katkı vereceğiz. Böylelikle Kayseri Ticaret Odasını daha ileri taşıyacağız. Kayseri Ticaret Odasının görevlerinden en büyüğü, artık Kayseri Ticaret Odası daha kurumsal bir yapıya kavuşmalı, hantal yapıdan kurtulmalı, işini daha başarıyla yapan insanlarla göreve devam etmelidir. Bizim asıl amacımızda zaten söylediğimiz gibi herkesin asli görevini yapmasını istiyoruz. Kayseri Ticaret Odası artık kendisini aşan bir oda olmalı, buradaki Kayseri Ticaret Odasının iç tüzüğündeki ana amacı olanda Kayseri ticaretinin önünün açılması ve gelişmesine yardımcı olabilmek" şeklinde konuştu.

Yaşam kalitesini arttırmak için ellerinden gelene yapacaklarını kaydeden Gülsoy, "Kayseri Ticaret Odası ticaretinin arttırılması, Kayseri'de ki hizmet sektörünün arttırılması için çaba göstereceğiz. Bunun için verimli bir meclis oluşturmaya çalışıyoruz. Gerçekten sesli bir meclis oluşturacağız. Meclisimizde tabi ki Ticaret Odasında öncelikle bir hiyerarşi yönetim olacak. Bizim meclisimizi temsil eden bütün meclis üyelerimiz bizim yönetim kurulu üyesi gibi çalışacak. Meslek komitelerimiz mutlaka meclisin bir üyesi gibi çalışması gerekiyor. Çünkü gerçekten

çok ciddi sorunlar var. Kayseri ticaretinde sorunu olmayan hiçbir meslek dalı yok. Gelişen dünya düzeni içerisinde artık bizimde bu dünya düzenine ayak uydurmamız gerektiğine inanıyoruz. Bu konuda da aşırı çalışmalarımız var. Şuanda da projelerimizi yapıyoruz. Kayseri ticaretinin gelişimi için elimizden gelen ne varsa bunları bütün meclisimiz ile birlikte yapacağız" ifadelerini kullandı.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39