• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

KTO BAŞKANI GÜLSOY'UN A TAKIMI BELLİ OLDU İŞTE YENİ YÖNETİM LİSTESİ

KTO BAŞKANI GÜLSOY'UN A TAKIMI BELLİ OLDU İŞTE YENİ YÖNETİM LİSTESİ
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu TOBB delegeleri ve disiplin kurulu seçimi yapıldı.

yonetim-meclis-ve-tobb-delegeleri-toplu-foto.jpg

Konferans Salonu’nda yapılan seçimlerde Gülsoy’un başkanlığındaki liste 91 meclis üyesinin tamamının oyuyla seçildi. Seçimin ardından açıklamalarda bulunan KTO Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, yarından itibaren koşmaya başlayacaklarını ifade ederek; “Perşembe günü biliyorsunuz meclisimizi seçmiştik.

Bugün de yönetim kurulu ve üst delegelerini seçtik. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. İnşallah Allah güzel görevler yapmayı bizlere nasip etsin. Güzel, pırıl pırıl bir yönetim kurulu oluşturduk. Üst kurul delegelerimizi yazdık, katılan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Allah utandırmasın, artık yarından itibaren bir fiil koşmaya başlayacağız” dedi. 
 


“Ekonominin önünün açılması için 1 sene kazandık” 


Erken seçim kararını değerlendiren Başkan Gülsoy, “Erken seçim olan 24 Haziran’daki kararı olumlu karşılıyoruz. Ekonomimiz için iyi olur inşallah, ülkemize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Siyasi partilere de başarılar diliyoruz. Bunu erken seçim olarak değil, ekonominin önünün açılması içerisinde 1 sene kazandık diyorum iş dünyası olarak. Onun için çok olumlu olacağını düşünüyorum. İnşallah 24 Haziran’dan sonra insanlar önünü görerek çok daha güzel yatırımlar yapacağını ve ekonomimize büyük katkılar olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 

Yapılan seçimin ardından listeler şu şekilde oluştu; 


Yönetim Kurulu: Başkan Ömer Gülsoy, Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Erol Sırıklı, Nuh Mehmet Delikan, Hüseyin Mercan, Ali Alkan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy, Şevket Uyar, Latif Başkal. 


Disiplin Kurulu: Ahmet Tural, Mehmet Selvi, Yener Koçer, Nebi Yemlihaoğlu, Önder Bayındır, Okan Özden. 


TOBB Delegeleri: M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Cengiz Hakan Arslan, A. Emre Sönmez, A. Tuna Elmacı, Ahmet Soysal, Cemal Kılıç, H. Ali Doğan, Hacı Çevikel, Kürşat Türkoğlu, Latif Ersoy, Mehmet Açıkalın, Mehmet Gülsoy, Mehmet Yağanlı, Muammer Kılıç, Muammer Topsakal, Murat Dur, Mustafa Aydın, Mükremin Çapar, N. Mehmet Delikan, Sedat Erden, Şükrü Başyazıcıoğlu, Yunus İmamoğlu. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39