• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ ÇELİK BAŞKANI ZİYARET ETTİ

KTO BAŞKANI HİÇYILMAZ ÇELİK BAŞKANI ZİYARET ETTİ
"İSTİHDAM VE ÜRETİME HER ZAMAN DESTEK VERİRİRİZ"

Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz ve yönetim kurulu üyeleri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaret etti. Ziyarette ticaret erbabı ve sanayicilere her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Çelik, tek amaçlarının istihdam ve üretimi artırmak olduğunu söyledi.

 

KAYSERİ'DE,YAŞANAN-HABERLER.KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DAN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ.FACEBOOK-TWİTTER-SAYFASI-TAKİP-BEĞEN

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts



Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Mustafa Çelik'i ziyaretinde yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Kocasinan Bulvarı'nda yapılan köprülü kavşaklarla ilgili de konuşan Hiçyılmaz, "Eski Çevreyol üzerindeki köprünün açılmasıyla trafiğin rahatlamış olduğunu gördük. Yapılan köprülerin çok güzel olduğunu da özellikle söylemek istiyorum. Yaptığınız çalışmalardan Ticaret Odası olarak memnunuz ve mutluyuz. Sizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyoruz" dedi.

Ticaret erbabı ve sanayiciye destek vermek istediklerini ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de "Yaptığımız işlerde temel gayemiz istihdam ve katma değer üretilmesi. Sizler istihdamla ekonomiye katkı veriyorsunuz. Ürettiğiniz vergilerle ekonomiye can veriyorsunuz. O yüzden biz de imkanlarımız ölçüsünde ticaret erbabının yanında olacağız" diye konuştu.

Köprülü kavşaklarla ilgi de açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, sabah erken saatte köprülü kavşaklardaki trafik akışını izlediğini belirtti. Saat 09.00'a kadar trafik akışını takip ettiğini dile getiren Başkan Çelik, "Sümer'den gelen trafik çok yoğun oluyordu. Sümer üst geçidindeki araçlar üç dört ışıkta geçebilirdi. Hastane ve İstasyon Caddesi kavşaklarını kapsayan köprünün hizmete açılmasıyla trafik Sümer gelişinde de akıcı hale geldi. Hastane Kavşağı'nda da trafik akışı çok iyi idi. İnşallah kazasız belasız üçüncü köprülü kavşağı bitirmek üzereyiz. Bunlar bitince bir ring oluşmuş olacak. Buradaki trafik kesintisiz akınca merkez de rahatlayacak" dedi.

Ticaret Odası Başkanı Hiçyılmaz'ın dile getirmesi üzerine Kartal Kavşağı'nda yapılan çalışmalara da değinen Başkan Mustafa Çelik, "Kartal Kavşağı'nda 6 ayrı firmaya avam proje çalışmaları yaptırdık. Her firma araç sayımı yaptı. İçlerinden birisi ideal çözüm olarak görüldü. Araç sayımlarını simülasyon programına koyduk. Şimdi avam projenin uygulama projeleri yapılıyor. İnşallah inşaat sezonu bitmeden ihalesini yaparız" diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39