• BIST 9079.97
  • Altın 2306.744
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0321
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

KTO İZMİR FUARINDA

KTO İZMİR FUARINDA
Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Ticaret Odaları Konsey Başkanı Hasan Ali Kilci, aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
“Bildiğiniz gibi, Kayseri Ticaret Odası olarak, bir süredir yöresel ürünlerimizin ve Kayserimizin tanıtımına büyük önem vermekte ve bu konuda bir çok çalışma sürdürmekteyiz.
Birkaç yıldır, ülkemizde düzenlenen yöresel ürünler ve turizm fuarlarına katılarak standlar açmakta ve Kayseri’nin yöresel ürünleri ile tarihi ve turistik değerlerinin tanıtımını yapmaktayız. Bu fuarlarda özellikle Erciyes Master Planı’nın tanıtımına büyük önem vermekteyiz.
Bu amaçla, geçtiğimiz günlerde açılışı yapılan İzmir Enternasyonel Fuarı’na katılarak Fuar için özel tasarlanan standımızda sunulan ürünler ve fuar kitapçığımızla yine büyük ilgi ile karşılandık.
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Vekili Sedat Kadıoğlu, TOBB Başkan Vekili Güldal Mumcu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, İzmir, Aydın ve Denizli Valileri ve Yönetim Kurulu Başkanımız Hasan Ali Kilci’nin katıldıkları törenle açılışı yapılan fuara Odamızla beraber, 1083 kurum ve firma katılarak stand açmışlardır.
Fuarda Odamız tarafından özellikle, Kayseri’nin geleceğini şekillendirecek projelerden biri olan Erciyes Master Planı’nı öne çıkartılmıştır. Yatırımcıların Erciyes’e yönelmesi amacıyla Odamızca hazırlanan bir CD ile diğer fuarlarda olduğu gibi bu fuarda da Erciyes Master Planı’nın tanıtımı yapılmıştır. Projenin fuar boyunca yatırımcılar ve ziyaretçiler tarafından büyük ilgiyle karşılanması bizleri çok memnun etmiştir.
Fuar için hazırlanan standda fuar süresi boyunca Gilaboru suyu, Kayseri mantısı, sucuğu ve pastırması ikram edilmiş, ayrıca soğanlı köyü hanımlarına özel olarak fuar için yaptırılan soğanlı bebeği de yine standımız içerisinde sergilenmiştir.
Türkiye’nin her yöresinden ürünlerin sunulduğu fuarda, yöresinin adını alarak yöresine değer katan stantlar arasında Kayseri standı en çok ilgi gören stand olmuş ve fuar süresince de çok sayıda kişi tarafından ziyaret edilmiştir”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39