• BIST 8718.11
  • Altın 2246.886
  • Dolar 32.3304
  • Euro 35.1765
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

MECLİS BAŞKANI ARSLAN, İHANET ÇETELERİ İLE BERABER ANILMASINA KAYSERİLİ ASLA MÜSAADE ETMEZ!!!!!!

MECLİS BAŞKANI ARSLAN, İHANET ÇETELERİ İLE BERABER ANILMASINA KAYSERİLİ ASLA MÜSAADE ETMEZ!!!!!!
Kayseri Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Hakan Arslan Kayseri Ticaret Odasının Kıymetli Meclis Üyeleri ;Basınımızın Değerli Mensupları,

14 nisan 2018 tarihinde yapılan Kayseri Ticaret Odası seçimlerinin ülkemize, şehrimize ve odamıza hayırlı olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim. Kazanan şehrimizdir. Kurulduğu günden itibaren odamızda hayırlı görevlere vesile olan herkese teşekkür ederim. EBEDİYETE intikal edenlere rahmet, hayatta olanlara da hayırlı ömürler dilerim.

Şahsıma ve başkanlık divanına gösterdiğiniz TEVECCÜH için hepinize ayrı ayrı şükranlarımızı sunuyoruz. Kayseri Ticaret Odasının oluşturulacak yeni yönetim kurulu üyelerine, komisyon üyelerine ve diğer organlarına da yapacakları çalışmalarda başarılar dilerim.

Kıymetli Meclis üyelerimiz; Önümüzde ki dönemde şehrimizin başarısı için birçok çalışmayı 95 meclis üyemiz ile beraber bu mecliste başarıyla icra edeceğiz. Aslında 98 olan meclis üyesi sayımız maalesef halıcılar komitesinin seçime katılamamasıyla 95’ya düşmüştür. Ata mesleğimiz olan halıcılar komitesinin Kayseri Ticaret Odasında yerini alamaması hepimiz için üzüntü vericidir.

Her ne kadar mecliste temsil yetkileri olmasa da bütün meclis üyelerimizin gönüllü olarak halıcı esnafımızı temsil ettiğinin bilinmesini istiyorum. Yeni Yönetim Kurulu da bu konuda gerekli çalışmayı yapacaktır.

Oy kullanmak için iradelerini ortaya koyan tüm üyelerimize şükranlarımızı sunarız. Bu meclis şehrimize yakışır bir şekilde kimseyi ayrıştırmadan, her bir üyesini kucaklayan, birleştirici, esnafımızın sorunlarını sadece dinleyen değil çözüme de kavuşturan bir meclis olmalıdır.

Meslek Komitelerini temsil eden siz değerli meclis üyelerimizin, komitelerinde ki diğer üyelerle beraber kendi meslek komitelerinde ki sorunların tespiti ve çözümü için sık sık sektör toplantıları düzenleyerek odamız ile üyelerimiz arasında ki bağın güçlendirmesi sağlanacaktır. Bu odanın esas sahibi üyelerimizdir. Kıymetli Meclis Üyelerimiz;

Pazartesi günü Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin önerisi ile başlayan erken seçim süreci dün yapılan görüşmelerin akabinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğanın açıklamalarıyla 24/06/2018 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır. Genel seçimlerimizin ülkemiz için hayırlı olmasını dilerim.

İş hayatında da fısıltı olarak birkaç aydır dillendirilen bu gelişme bizleri memnun etmiştir. Gerek komşularımızda gerekse dünya da yaşanan bulanık ortamda ülkemizin geleceği daha iyi görebilmesi ve bu süreci daha başarılı yönetebilmesi açısından 2019 da ne olacak merakının ortadan kaldırılması önemlidir.

Açıklama sonrasında piyasalarda yaşananlar bu kararın iş âlemini mutlu ettiğini söylememiz için yeterli olduğunu düşünmekteyim. Seçim sürecinin huzurlu bir şekilde geçmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz eder. Seçimlerin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Kıymetli Meclis Üyelerimiz; Gerek ülkemiz gerekse şehrimiz, içeride ki ve dışarıda ki şer odaklarıyla, başta hain fetö terör örgütü olmak üzere diğer İHANET ÇETELERİ VE ONLARIN GAYRI MEŞRU UZANTILARIYLA yeteri kadar meşgul iken bizler de hem bu mücadelenin en büyük destekçisi olup hem de ülkemize ne katarızın derdinde olmalıyız.

Yüzyıllardır ismi ticaretin merkezi olarak anılan, ülkemize birçok değer yetiştiren, ticaret erbabı, basiretli tüccarların şehri Kayserimiz son yıllarda bu değerlerle anılmak yerine maalesef hepimizin içini burkan ithamlara maruz kalmaktadır.

Bu şehrinin isminin İHANET ÇETELERİ İLE BERABER ANILMASINA KAYSERİLİ ASLA MÜSAADE ETMEZ!!!!!! HEMŞEHRİLERİMİZ HER ZAMAN DEVLETİNİN, MİLLETİNİN YANINDA YER ALMIŞTIR. AKSİ KESİNLİKLE DÜŞÜNÜLEMEZ. BU MECLİS BU ŞEHRİ ESKİSİ GİBİ TİCARETİN MERKEZİ, HAYIRSEVERLER ŞEHRİ OLARAK ESKİ KİMLİĞİNE BÜRÜNDÜRMEK İÇİN ELİNDEN GELENİ YAPACAKTIR.

Her kim ki ülkemizi ve şehrimizi lekelemeye, zarar vermeye çalışacak eylem ve faaliyetlerde bulunmaya teşebbüs ederse bu MECLİS VE BU MECLİSİ OLUŞTURAN MİLLİ İRADE RUHU bu mücadelede her zaman en ön safta yer alacaktır. Kıymetli meclis Üyelerimiz; Önümüzde uzun ama bir o kadar da kısa bir çalışma süresi var.

Hemşerilerimizin bizden beklentileri doğrultusunda şehrimiz ve ülkemiz için faydalı icraatları yerine getirmek için var gücümüzle mücadele etmeliyiz.

Birlikte güçlüyüz DÜSTURUYLA çıktığımız bu yolda divan, yönetim, meclis, diğer organlar, meslek komitelerimiz ve GÜCÜNÜ ONLARDAN ALDIĞIMIZ EMEKLERİ EMANETİMİZ OLAN KIYMETLİ ÜYELERİMİZLE BERABER ÇALIŞMALARIMIZI İCRA EDECEĞİZ.  Sözlerime son verirken meclisimizin ülkemize, şehrimize, odamıza hayırlı olmasını, hayırlı kararlar alınmasına vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ederim. Allah Yar ve Yardımcımız Olsun.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39