• BIST 9109.99
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

KTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISI

KTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISI
Kayseri Ticaret Odası (KTO) yeni üyelerine yönelik eğitim ve istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Kayseri Ticaret Odası Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, “Fransa’da, İngiltere’de ve Almanya’da bir oda üyelerine ne hizmet veriyorsa, biz de üyelerimize

VIP Salonda düzenlenen toplantıya, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, Başkan Yardımcıları Ferhat Akmermer ve Celal Hasnalcaçı ile Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Payza başta olmak üzere yeni üyeler katıldı. Toplantının açılışında konuşan Başkan Hiçyılmaz, Kayseri Ticaret Odası’nın 16 bini aşkın üyesiyle şehrin en büyük sivil toplum kuruluşu olduğunu belirterek, “Her ay 200-250 civarında bir taleple üye sayımız artmaktadır. Yeni yapılanması ile üyelerine azami hizmeti sunmaya çalışan bir odayız. Türkiye’deki 365 oda ve borsa içinde akredite olmuş, üyelerine en iyi hizmeti veren, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ifadesi ile 5 yıldızlı hizmet veren bir odayız. Yani, Fransa’da, İngiltere’de ve Almanya’da bir oda üyelerine ne hizmet veriyorsa, biz de üyelerimize bundan daha iyi hizmet vermeye gayret gösteriyoruz” şeklinde konuştu.
Üyelerin odanın sahibi olduklarının altını çizen Başkan Hiçyılmaz , “Bu odaya üye olurken Odanın sahibi olduğunuzu iyi biliniz. Buraya verdiğiniz her kuruş aidatın karşılığında sizden hizmet istiyorum düşüncesi ile hareket edin. Bizleri sorgulayın. Eksikliklerimiz için bizleri uyarın. Çünkü iyi bir oda olmanın yolu bu tür istekler ve taleplere cevap vermekten geçer” diye konuştu.
Oda bünyesinde hizmet veren 40 meslek komitesi çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Hiçyılmaz, “Siz değerli yeni üyelerimizin de bu meslek komiteleri toplantılarına katılmasını arzu ediyoruz. Böylelikle yapılan çalışmalar hakkında daha yakından bilgi sahibi olabilirsiniz. Siz yeni üyelerimize, Ticaret Odası ailesine hoş geldiniz diyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Hiçyılmaz’ın konuşmasının ardından, Yeminli Mali Müşavir-Bağımsız denetçi Ersin Özkan tarafında yeni üyelere vergi uygulamaları, SGK, İŞKUR ve Ticaret Sicili ile Torba Yasa’daki hükümlerle ilgili bilgi verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39