• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

KUAFÖR KADINA TACEVÜZ KUCAK KUCAĞA SEVİŞTİK

KUAFÖR KADINA TACEVÜZ KUCAK KUCAĞA SEVİŞTİK
İstanbul'da 3 yıldır duygusal birliktelik yaşadığı sevgilisine zorla tecavüz edip, cep telefonuna kaydettiği görüntüler ile şantaj yaptığı ileri sürülen kadın kuaförü Ş.G. hakkında 29 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
İstanbul Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede yaşananlar şöyle anlatıldı: Ş.G., 10 yıldır tanıdığı A.K. ile 3 yıl önce duygusal birliktelik yaşamaya başladı, Genç kadının evine 24 Kasım 2012'de gelen Ş.G., ilişkiye girmek istedi. Ancak genç kadın buna karşı çıktı. Bunun üzerine kuaför sevgili A.K.'yi 'Seni komşularına rezil ederim. Ailene haber veririm' diyerek tehdit etti. Ardından zorla ilişkiye girip, bunu da cep telefonunun kamerasıyla kaydetti. 'Her dediğimi yapacaksın, çağırdığımda yanıma geleceksin, yoksa bu görüntüleri internete koyar ailene izletirim ' diyerek tehdit edip bankadan çektirdiği bin TL'yi aldı. Evden çıkarken de genç kadının bilgisayarı ile evin yedek anahtarlarını da gasp etti. Bununla yetinmedi genç kadından 8 bin TL kredi çekip, vermesini istedi. A.K. ise polise sığındı.

BULUŞMAYA POLİSLE GİTTİ
Polis genç kıza, krediyi çektirip, sevgiliye vermesi için randevu verdirdi. Buluşma noktasına gelen Ş.G., suç üstü yakalandı. Cep telefonundaki görüntülere de el konuldu. Polise verdiği ifadesinde sevgilisinin isteği doğrultusunda ilişkiyi kaydettiğini savunan kuaför Ş.G., 'Evinde kaldığım gün kendisine mesaj geldi. Başka bir ilişkisinin olduğunu söylemesi üzerine tartıştık. Ancak kucak kucağa yattık, ilişkiye girerken görüntülerimizi çektik. Daha sonra iş yerine gidip kendisini aradım. Aşağı indi bana bir poşet uzattı. 'Al bunları oku' dedi. Ona yazdığım mektuplarım sandım. Polis beni gözaltına aldı. Poşetten 8 bin TL para çıktı ' diye konuştu. Savcılık kuaför sevgili hakkında 'cinsel saldırı, özel hayatın gizliliğinin ihlali ve yağma' suçlarından 17 yıl 7 aydan 29 yıla kadar hapis cezası istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açtı.
habertürk
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39