• BIST 8908.35
  • Altın 2240.294
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.0975
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

KUPA KOLLEKSİYONCUSU MELİKGAZİ BELEDİYESPOR

KUPA KOLLEKSİYONCUSU MELİKGAZİ BELEDİYESPOR
ŞAMPİYON TAKIMLARDAN ONURSAL BAŞKAN

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Voleybol ve basketbol antrenörleri ile il birinciliği müsabakalarında dereceye giren takımlar aldıkları kupalarını Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a hediye ettiler. Başkan Büyükkılıç Melikgazi Belediyesi’nin uzun yıllardır salon sporları ile gençliği ve spora verdiği önemin en önemli göstergesinin Melikgazi Belediyespor kulübünün Türkiye’de tesisleşmesi, centilmenliği ve başarıları ile kanıtlandığını belirterek, emeği geçen antrenöründen, sporcusuna ve taraftarına varana kadar herkese teşekkür ettiğini kaydetti.

            Melikgazi Belediyesi Başkan Yardımcısı  ve Kulüp Başkanı Serdar Öztürk yaptığı açıklamada “Sporun ve Sporcunun Dostu olan Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a bizlere verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Melikgazi Belediyesi sadece kendi kulübümüze destek olmuyor, şehrimizde birçok amatör kulübe yardımlarda bulunarak destek sağlıyor. Melikgazi Belediyespor Kulübü olarak bu sezon Basketbol’da yerel ligde mücadele ettik ve ikinci olarak ligi tamamladık. Voleybol takımımız 2. Ligde sezonun bitmesine 3 hafta kala play-off’a kalma başarısını gösterdi. Özellikle voleybol alt yapı takımlarımızın başarısı bizleri gururlandırdı. Genç ve Yıldız takımlarımız il birinciliği müsabakalarda rakiplerine hiç set vermeden Kayseri 1. olmuştur. Küçük erkekler takımımızda il üçüncüsü olarak kendi kategorisinde güzel bir başarı elde etmiştir. Gençlere spor yapma imkanı tanımak, kötü alışkanlıklardan uzaklaştırarak spora teşvik etmek, vatanına, ailesine, topluma faydalı bireyler yetiştirmek bizim kuruluş amacımız. İnşallah bunu el birliği içerisinde bu zamana kadar başardık, bundan sonra da artırarak devam ettirmek istiyoruz dedi.

Adeta bir okul mantığı ile hareket eden ve her alanda her kurumda birçok yönetici yetiştiren Melikgazi Belediyesi’nin spor alanında da Melikgazi Belediyespor Kulübü aracılığı ile yüzlerce sporcu yetiştirerek Türk sporuna armağan ettiğini belirten Melikgazi Belediye Başkanı ve Kulüp Onursal Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç “ Spora verdiğimiz desteğin karşılığını kupalar ve madalyalar  ile görüyor olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Gençlerimizin spor yapmasını önemsiyor, göreve geldiğimiz ilk günden beri bu yönde çalışmalar sergiliyoruz. Melikgazi Beelediyespor köklü bir kulüp. Salon sporlarının öncüsü ve adeta lokomotifi konumunda. Keykubat tesislerimizi kulübümüze tahsis ettik ve artık birçok büyük kulüpte olmayan konforda ve güzellikte bir tesisimiz var. Gençlerimizin sporda elde ettikleri başarıları takdir ediyoruz, ancak derslerinde de başarılı olmalarını çok önemsiyoruz. Çünkü ülke olarak bu gençlere çok ihtiyacımız var. Onlar başarılı olacak ki şehrimiz ve ülkemiz kazanacak dedi.

Ziyarette Kulüp Başkanı Serdar Öztürk tarafından spora ve sporcuya verdiği destek ve hizmetlerden dolayı Onursal Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Büyükkılıç’a kulüp olarak gösterdikleri başarıdan dolayı antrenör ve sporcular adına kulüp Başkanı Serdar Öztürk’e plaket verildi.

Sporcu ve antrenörler daha sonra kazandıkları kupaları Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a takdim ederek, kupalarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39