• BIST 9071.02
  • Altın 2324.965
  • Dolar 32.3657
  • Euro 34.9347
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 18 °C

Kurtulmuş Feto rezil rüsva olarak ölecek

Kurtulmuş  Feto rezil rüsva olarak ölecek
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “FETÖ terör örgütünü adı. Feto ise o hoca kılıklı ağlak adamın adı. sözde sahtekar mehdi müsveddesinin adı” dedi.

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 

Kurtulmuş, memleketi Ordu’nun Ünye ilçesinde demokrasi nöbetine katılan vatandaşlara seslendi. Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan binlerce kişiye hitap eden Kurtulmuş, “Bir FETÖ var bir de Feto var. FETÖ terör örgütünü adı.

Feto ise o hoca kılıklı ağlak adamın adı. Bu milletin hayallerini çalan o eşkıya müsveddesinin adı. Bu milletin gençlerinin hayallerini çalan, onların ruhlarını ve geleceklerini çalan bu sözde sahtekar mehdi müsveddesinin adı. Hesabını soracağız.

Öyle kolay değil. Milletin dini duygularını yıllarca sömüreceksin. Yıllarca insanları, iktidarların koltuğu altında soru çalacaksın şunu yapacaksın bunu yapacaksın asker yapacaksın, vali yapacaksın, kaymakam yapacaksın, emniyet müdürü yapacaksın, savcı hakim yapacaksın.

Şimdi görüyorsunuz değil mi? Onların soru çalarak buralara nasıl geldiğini görüyoruz. Türkiye hiç bu kadar büyük bir ihanet ile karşı karşıya kalmamıştı. Bu ihanetin büyük bir bedeli olacak. Bu ihanetin hesabını verecekler.”

“Feto rezil rüsva olarak ölecek”
1960 darbesi ile 15 Temmuz darbe girişimini kıyaslayarak ilginç bir örnek veren Kurtulmuş, FETÖ elebaşının ismini 10 sene sonra kimsenin hatırlamayacağını belirterek, “Bu dünyadan rezil rüsva olarak gidecek” dedi.


Kurtulmuş, şöyle devam etti: “Rahmetli Menderes’in ismini bilmeyen var mı? Yok, Peki Menderes’i asan o darbenin komutanı desem ismini hatırlayan var mı? Peki o darbenin ölüm emrini veren o sözde hakimin adını bilen var mı? 3-4 tane yaşı müsait olan bilir, o da radyodan dinlediği içi hatırlar. Bunların hepsinin ismi unutuldu, nesilleri kesildi. Bu Feto denilen eşkıya başının da 10 sene sonra hiç biriniz ismini dahi hatırlamayacaksınız. Rezil rüsva olarak bu dünyadan gidecek. Bundan hiç şüpheniz olmasın.” 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39