• BIST 8988.07
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Kurtulmuş: ‘Sandıklara sahip çıkmalıyız’

Kurtulmuş: ‘Sandıklara sahip çıkmalıyız’
Kurtulmuş, seçimin en önemli ayağının seçim günü olduğunu belirterek, 'Seçimin esas raundu seçim günü olan çalışmadır. Seçimin hasadını toplayacağımız gün 7 Haziran günüdür. 7 Haziran’da sandıklarımıza sahip çıkacağız' dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, seçimin en önemli ayağının seçim günü olduğunu belirterek, “Seçimin esas raundu seçim günü olan çalışmadır. Seçimin hasadını toplayacağımız gün 7 Haziran günüdür. 7 Haziran’da sandıklarımıza sahip çıkacağız, nasılsa burada açık ara AK Parti önde diye asla ve asla rehavete kapılmak yok. Sandıkların her birine sahip çıkacağız” dedi. 

Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Numan Kurtulmuş, partisinin seçim çalışmalarına devam etti. AK Parti Ordu İl Gençlik Kolları tarafından Fatsa ilçesinde hazırlanan Gençlik Şöleni'ne katılan Kurtulmuş, seçimin esas raundunun seçim günü olduğunu belirterek, gençlerden sandıklara sahip çıkmalarını istedi. AK Parti’nin çok önemli bir parti olduğunu dile getiren Kurtulmuş, 8 Haziran sabahı Anayasa'yı değiştirecek çoğunlukla iktidar olmuş bir AK Parti görmek istediklerini belirtti.

“ASLA REHAVETE KAPILMAK YOK”
Seçimin en önemli sürecinin seçim günü olduğunu belirten Kurtulmuş, gençlere nasihatlerde bulundu. Herkesin sandığına sahip çıkması gerektiğini aktaran Kurtulmuş, “Seçimin esas raundu seçim günü olan çalışmadır. Seçimin hasadını toplayacağımız gün 7 Haziran günüdür. 7 Haziran’da sandıklarımıza sahip çıkacağız, nasılsa burada açık ara AK Parti önde diye asla ve asla rehavete kapılmak yok. Sandıkların her birine sahip çıkacağız. Her genç kardeşim kendisinden başka kimse yokmuş gibi bulunduğu yerde, bulunduğu ilçelerde sandıklara sahip çıkacaksınız. Hiçbir sandıkta bir tek oyumuzu dahi zayi etmeyeceksiniz. Seçim günü sandıklar patlar Ak Parti Ordu’da 5’te 5 yapar, Ordu 5’te 5 yaparsa Türkiye’de AK Parti açık ara farkla birinci parti olur” diye konuştu.

“AK PARTİ KÖKLÜ BİR GELECEKTİR”
AK Parti’nin gelecek vaat eden bir parti olduğunu ifade eden Kurtulmuş, “AK Parti 13 yıllık bir Parti ancak AK Parti kökü mazide olan partidir. Yani ne demek kökleri toprağın derinliklerine giden, dallarına baktığınız zaman gökyüzüne kadar uzatır. Bizim davamız kökleri toprağın derinliklerinde, dallarının yaprakları semaya doğru açılmış köklü bir medeniyetin ağacı gibidir, köklü bir davadır ve köklü bir gelecektir. AK Parti kökü mazide olan bir ati olduğu için gelecek vaat ediyor. AK Parti’nin etrafında milletin farklı kesimleri bir araya geliyor. İnşallah 8 Haziran günü Ordu’da büyük bir şöleni yaşayacağız ve 8 Haziran sabahı Anayasa'yı değiştirecek bir çoğunlukla iktidar olmuş bir AK Parti’nin gençlik kolları olarak bir araya geleceğiz” şeklinde konuştu.

Gençlerden bir tanesini sahneye davet eden Kurtulmuş, gençlere, ‘Neden ille AK Parti’ demelerinin sebebini sordu. Aşkın Tokatlı isimli genç ise AK Parti'li olmasının sebebini açıkladı. Tokatlı, AK Parti’nin iktidara gelmesi ile ülkeye barış geldiğini ve artık şehit cenazesinin gelmediğini söyledi. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39