• BIST 9079.97
  • Altın 2308.099
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.0976
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

Kurtulmuş Yerel medya ile buluştu

Kurtulmuş Yerel medya ile  buluştu
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Çözüm Süreci'ne ilişkin, 'Hükümet olarak çözüm sürecini başarı ile tamamlamak en önemli görevimizdir. İnşallah bu süreci başarı ile tamamlayacağız. Çözüm sürecinin muhatabı 77 milyon kişidir.' dedi.

Anadolu Medya Platformu Başkanı Sinan Burhan'ın organize ettiği 'Yeni Türkiye Yeni Yerel Medya' konulu şura Ankara'da yapıldı.

img_3446.jpg

Şuranın öğleden sonraki bölümüne Başbakan Yardımcısı Prof. Dr. Numan kurtulmuş da katıldı.

img_3404.jpg

Ato'da gerçekleşen programda bir konuşma yapan Anadolu yayın Platformu Başkanı Sinan Burhan, yerel medyanın Türkiye'nin can damarı olduğunu ifade etti. Konuşmasında sık sık Anadolu Yayın Platformunun devamlı olarak 'Milli İrade'den'' yana tavır çizdiğine dikkat çeken Burhan, '' Sayın Cumhurbaşkanımızın Başbakanlığı döneminde 17-25 Aralık operasyonun darbe girişimi olduğunu söyledik ve 142 yerel televziyon temsilcisi ile Cumhurbaşkanımızı ziyaret ettik. Ardından Mısır'da darbe hükümetinin karşısında durduk ve Mısır Başkonsolosluğu önünde üyelerimizle birlikte mikrofon bıraktık.'' dedi. Aynı zamanda Burhan,yerel medyanın sorunlarını maddeler halinde sıraladı.

img_3411.jpg

ATO Meclis Salonu'nda, Anadolu Yayın Platformu üyeleriyle yemekte biraraya gelen Kurtulmuş, şurada seçim barajı, Başkanlık Sistemi ve genel seçimlere ilişkin önemli açıklamalar yaparak gündemi değerlendirdi.

 

Çözüm sürecine ilişkin de konuşan Kurtulmuş,'Hükümet olarak çözüm sürecini başarı ile tamamlamak en önemli görevimizdir.

İnşallah bu süreci başarı ile tamamlayacağız.Çözüm sürecinin muhatabı 77 milyon kişidir. Dışarıdan da ayağımıza engel koyuluyor ama bunlara aldırmayacağız. bin yıldır barış içinde yaşayan insanımız barış içinde yaşamaya devam edecek.' dedi.

Numan Kurtulmuş, herkesi barışın ve dostuluğun dilini kullanmaya davet etti.

 

Kurtulmuş, yerel medyanın sorunlarının çözülmesi için elllerinden geleni yapacaklarını dile getirdi.

 

 

.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39