• BIST 9019.57
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

KUTLU: BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ

KUTLU: BURSASPOR MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ
KUTLU: "BURSASPOR MAÇINI KAZANIP TEHLİKELİ BÖLGEDEN KURTULMAK İSTİYORUZ"

www.kayserinews.com  kayserinin en güncel haber sitesi mutlaka tıklayın facebook sayfamız ve twitter sayfamız'dan takip edebilirsiniz.

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

5 hafta kala önemli bir avantaj yakaladıklarını belirterek, Bursaspor maçını kazanıp işin içinden sıyrılmak istediklerini ifade etti.


Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile sürdü.

"KUTLU: "POZİSYON ÜRETEN BİR TAKIMIZ"
Antrenman öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplayan Kayserispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Oyun olarak her hafta üstüne koyduklarını söyleyen Kutlu, Kasımpaşa galibiyetini kendileri için çok büyük moral olduğunu kaydetti. Kutlu, "Oyun olarak git gide üstüne koyan, pozisyon üreten, gol pozisyonlarına giren ve oynadığımız son 4 maçta galibiyete yakın olan taraftık. Rakiplerimizden üstün bir oyun sergilemiştik ama bir türlü golle galibiyeti alamamıştık. Kasımpaşa maçında da yine iyi futbol oynadık. Zaman zaman sıkıntılı anlar yaşadık. Çünkü çok güçlü bir takımla oynadık. Şükür ki; kazanmayı bildik. 10 haftadır kazanamıyorduk. Çok büyük moral oldu" ifadelerini kullandı.


Kalan 5 hafta da önemli bir avantaj sağladıklarını kaydeden teknik adam Kutlu, "Altta ki yarışta da puan farkını 5'e çıkardık. Kalan 5 haftada önemli bir avantaj ama bu hafta çok önemli bir maçımız var. Onlar da çok güçlü bir takım. Biz Kasımpaşa maçına nasıl hazırlandıysak yine öyle hazırlanıp, kazanıp bu işin içinden sıyrılmak istiyoruz. Çünkü 5 hafta uzun bir süre. Ligin alt sıradaki takımları ile aramızda kapanmayacak bir fark yok. Oldukça da zorlu maçlarımız var. Onun için çok ciddi hazırlanıp Bursaspor maçında yine aynı duygular ile oynayıp, kazanmak istiyoruz" şekline konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39