• BIST 9079.97
  • Altın 2322.804
  • Dolar 32.3596
  • Euro 34.9247
  • Kayseri 11 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 15 °C

LADİN GRUP iDARİ PERSONELİNE EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ

LADİN GRUP iDARİ PERSONELİNE EĞİTİM ÇALIŞMASI DÜZENLEDİ
- Mobilya sektöründe 1986 yılından beri üretim yaparak Türkiye’nin saygın mobilya firmaları arasında yer alan Ladin Grup, motivasyonu yükseltmek amacıyla idari personelinin eğitim çalışmalarına bir program dahilinde devam ediyor.

l5.jpgl4.jpgl3-002.jpgl2-002.jpg

Novotel Toplantı Salonu’nda 28 Mart 2014 tarihinde İzgören Akademi Eğitmeni Salih Özgür’ün Takım Çalışması ve Etkin İletişim Yolları konularında yaklaşık 2 saatlik bir eğitimini alan Ladin Mobilya, Aşk Mobilya ve Ladin Mobilya Osman Kavuncu Mağazası İdari Personeli eğitim esnasında keyifli anlar yaşadı.

Ladin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sedat Böyük ile Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Devim ve Halil Aykan’ın da katıldığı eğitime, Ladin Mobilya, Aşk Mobilya ve Ladin Mobilya Mağaza idari personeli tam kadro yer aldı.

Eğitimin ardından açıklamalarda bulunan Ladin Mobilya Genel Müdürü Mustafa Karabay, Ladin Mobilya olarak eğitimlere çok önem verdiklerini belirtti.

Bilinçli bir ekibin oluşmasında eğitimin önemli olduğuna değinen Karabay,” Eğitime ne kadar önem verirsek bu eğitimin çalışmalarımıza yansımasının daha iyi olacağını biliyoruz. Ekibimiz ne kadar bilinçli olursa Ladin Mobilya o kadar ileriye dönük sağlam adımlar atacağını düşünerek bu eğitim etkinliklerini daha da fazlalaştırarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Hedefimiz Ladin Mobilya’yı ekip olarak daha güçlü, daha bilinçli, daha aydınlık günlere taşıma adına bu aktivitelerin devamını yönünde adımlar atacağız. 2014 yılı Ladin Mobilya’nın eğitimlerine önem verdiği bir yıl olacak. Bu yıl ki planlarımız arasında birimler arasında ve Ladin Mobilya’nın bayileri arasında da eğitimlerimize devam etmek istiyoruz. Ladin Mobilya ve grup olarak ne kadar aydınlık olursak piyasadaki rakiplerimiz karşısında bu anlamda daha da etkin hareketlerimiz olacağını düşünüyoruz ” dedi.

2014 yılının Ladin Grup adına güzel devam edeceğini ifade eden Karabay,”2014 yılına enerjimiz yüksek şekilde başladık. Özellikle İstanbul Mobilya Fuarı çok verimli geçti. Sektör yavaş hareket etse de biz bunu hızlandırdık. Piyasalar ne kadar tereddütlü hareket etse de Ladin Mobilya ekibi olarak bu enerjimizi daha da yükselterek yolumuza devam etmeyi planlıyoruz. Hedeflerimizi belirledik. Bu hedeflerimize ulaşmada olumlu bir şekilde ilerleme kaydediyoruz. 2014 yılı ülkemiz adına ve işletmemiz adına güzel süreceğini düşünüyoruz. Ekip olarak olumlu düşündüğümüz sürece bunun olumlu yansımalarını göreceğimizi düşünüyoruz. İnşallah 2014 yılı ülkemiz ve işletmemiz adına iyi olur” diye konuştu.

Eğitim toplantı sonrasında Gazeteci Mehmet Fatih Kaymaz tarafından özel olarak yoğrulan acılı, tatlı, cevizli ve kaymaklı çiğköfte Ladin Grup idari personeline ikram edildi. Çiğköftenin ardından günün anısına birlikte fotoğraflar çektirildi.

 

 

- Mobilya sektöründe 1986 yılından beri üretim yaparak Türkiye’nin saygın mobilya firmaları arasında yer alan Ladin Grup, motivasyonu yükseltmek amacıyla idari personelinin eğitim çalışmalarına bir program dahilinde devam ediyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39