• BIST 9079.97
  • Altın 2324.118
  • Dolar 32.3373
  • Euro 34.9482
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Levent Benli Yaz kursu çalışmalarını inceledi

Levent Benli Yaz kursu çalışmalarını inceledi
Kayseri Şeker yaz spor okulu;Cıvıl cıvıl öğrencilerle dolup taştı

l3-003.jpg

Kayseri Şeker Yaz okulu açıldı.  Kayseri Merkez ve Boğazlıyan entegre tesislerinde 300 öğrencinin katıldığı Yaz okulunda mini mini minklerden büyüklere kadar her yaşta  öğrenciler için futbol, Satranç, güreş, boks, din kültürü ahlak bilgisi kursları veriliyor.

Kayseri Pancar kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdür Levent Benli Yaz kursları çalışmalarını yerinde inceleyerek kursiyerlerle kısa süreli top oynadılar.

Yaz kurslarını öğrencilerinin ilgisinden memnuniyet duyan Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ; Bu sene Ramazandan dolayı yaz spor okulu biraz geç başladı. Çalışmaları yerinde görmek için bugün buraya geldik. Çocukların böyle gruplar halinde hocaların eşliğinde çeşitli sportif faaliyetler yapıyor olması tabi buraya ayrı bir güzellik duygu katmış. Bunun inşallah daha geniş bir kitle içerisinde devam etmesini istiyoruz. Gelecek sene yaz tatilinin bölünmesi devam edecek ama biz yine bayramdan sonra gelecek sene organize etmeyi ümit ediyoruz. Buradan çok kabiliyetli çocukların çeşitli alanlarda sadece sportif anlamda değil çünkü biz yaz spor okulların da  başka alanlarda da çalışmalar yapılmasını ön görüyoruz. Özellikle satranç konusunda kabiliyetli  çocukların yetişmesi için hocalar çalışma yapıyorlar gerek çiftçi çocukları gerek çalışanların çocukları ve gerekse bu çevrenin çocuklarına katkı sağlamak en büyük arzumuz. Bunun iyi bir seviyede gerçekleştiğini gördüğüm için memnunum. Burasını bildiğiniz gibi güzel bir sportif kompleks haline getirdik. Bir taraf da doğal çim bir taraf da suni çim buradaki çim sahamızda özellikle bu sene çok güzel oldu profesyonel takımımız çalışmalarını burada yapıyor çocuklarımız da burada sentetik sahada çalışmalarını sürdürüyor.

Burası insanların işte böyle karşılıklı birbirleriyle pozitif olumlu etkilenmesini de sağlıyor. Burada da bazı velileri de görüyoruz  anne babalarda gelmişler çocuklarıyla ilgilenmek için gelmeyenler içinde endişe edecek bir durum yok çocuklar Allah’ın izniyle bu konuda deneyimli  ve yeterli hocalarımıza emanet. Onlar her türlü ilgi alakayı gösteriyorlar ve çocukların da bedensel gelişimine katkı sağlıyorlar dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39