• BIST 8977
  • Altın 2299.033
  • Dolar 32.3273
  • Euro 35.0707
  • Kayseri 20 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 22 °C

Levent Kırca seçimler için ilginç bir çağrı yaptı!

Levent Kırca seçimler için ilginç bir çağrı yaptı!
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin azraili olduğunu söyleyen Kırca, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden gelse, Gezi olaylarına katılan herkesi hapse attırır.
Mersin'in Anamur İlçesi'ne 'İçerdekiler' adlı tiyatro oyununu sahnelemek için gelen Levent Kırca, oyun öncesi basın toplantısı düzenledi.

Acaba sağlığından bir sorunu mu var?" ifadelerini kullandı. Ak Parti hükümetinin Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyete düşman olduğunu söyleyen Kırca, "Kimse Türkiye'nin şu ciddi durumunu ciddiye almıyor: Sabah televizyonu açtım, adetim olmasa da magazin programlarına şöyle bir göz gezdirdim. İşte Ajda Pekkan bin 500 yaşında, şu bilmem ne yapıyor. Millet, hiçbir şey olmamış gibi mavra yapıyor. Türk Silahlı Kuvvetleri hapse atılmış, adamlar içeride unutulmuş. Canım Atatürkçü insanlar. Saymakla bitmez. Her dakika bir şey icat ediyorlar" diye konuştu.

CHP VE MHP BİRLİKTE HAREKET ETMELİ

Yanındakilere Türkiye'nin gidişatının iyi olmadığını ve bu durumdan kurtulmak için nerede birleşmek gerektiğini soran Kırca, 'Atatürk'ün etrafında' sözünü duyunca, MHP ve CHP'nin birlikte hareket etmesi gerektiğini savundu. Başbakan Erdoğan'ı tehdit ettiği gerekçesi ile ifade verdiğini de kaydeden Kırca, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Bugün şu mutluluğu yaşıyorum: Bugün gerçek karakterini belli eden, yanlışlara açık tavrını koyan, mücadelesini açıkça veren, bunu söyleyen, korkmadığını avaz avaz bağıran, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bizatihi mahkemeye verdiği; neymiş Başbakanı ölümle tehdit ediyormuşum. Gittim savcılığa ifade verdim. Dedim ki yahu korkmasın bir şey yapmayacağım, rahatına baksın. Hep söyleniyorum. Neden diğer sanatçı arkadaşlarımız yok diye? Bu memleket bizim değil mi? Atatürk'ün 'Ey Türk Gençliği' dediği sizler değil misiniz? Bizler değil miyiz?"

SÖZLEŞME İLE DEVLET YARDIMI ALMAM

Özel tiyatroların aldığı devlet yardımlarının kesildiğini hatırlatan Kırca, şunları söyledi:

"Alanlara da sözleşme imzalatıyorlar. Devletin parası ile yardım vermek için sözleşme imzalatıyorlar. Böyle yardım almaktansa almamaktan şeref duyarım."

Konuşmasının ardından Kırca ve arkadaşlarına Anamur Muz Üreticileri Birliği tarafından Anamur muzu ve çileği ikram edildi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39