• BIST 9008.92
  • Altın 2281.932
  • Dolar 32.3179
  • Euro 35.0593
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

Lugano'dan çıldırtan teklif

Lugano'dan çıldırtan teklif
Muslera aracılığıyla Galatasaray'a haber gönderen Uruguaylı futbolcu, Fatih Terim ve yönetimden olumsuz yanıt aldı
Paris Saint Germain’de dikiş tutturamayan Lugano sadece 9 lig karşılaşmasında görev aldı. Galatasaray’ın kabul etmediği Uruguaylı oyuncunun yine Fenerbahçe’ye gelmesi bekleniyor.

Paris Saint Germain forması giyen eski Fenerbahçeli Diego Lugano, Galatasaray’a “Beni alın” diye haber gönderdi. Geçen sezon başında şike ve teşvik operasyonu sonrası sarı-lacivertlilerden ayrılarak Fransa’nın popüler takımı PSG’nin yolunu tutan Uruguaylı savunma oyuncusu, beklentilere yanıt veremeyince gözden çıkarılmıştı.

İstediği teklifleri alamayan 32 yaşındaki oyuncu, vatandaşı ve milli takımdan yakın dostu Muslera aracılığıyla sarı-kırmızılı takımda oynayabileceğini bildirdi. Ancak Fatih Terim ve yönetimden olumsuz yanıt aldı. Fenerbahçe formasıyla Türkiye’de oynadığı dönemde davranışları ile tepki toplayan tecrübeli futbolcunun, sarı-kırmızılı takımda oynamak için her türlü fedekârlığı yapacağını bildirmesine karşın, isminin listeye dahi alınmadığı kaydedildi.

Hırçın yapısıyla bilinen Lugano, transfer olduğu PSG’de ligde sadece 9 maçta görev alırken, yeni sezon planlamasında gözden çıkarıldı. PSG’nin Lugano için bir bonservis talebinde bulunmadığı ve Uruguaylı oyuncunun Türkiye’de kendisine kulüp aradığı ifade edildi.

TERİM'İN TERCİHİ GENÇ

Hamit Altıntop ve Olcay Şahan’la ilgili pürüzleri ortadan kaldıran Cim-Bom’da Fatih Terim’in, takımı gençleştirme arzusunda olduğu bildirildi.

Manchester United ile sözleşmesi sona eren Bulgar golcü Dimitar Berbatov’u ilerleyen yaşı ve yıllık 4.5 milyon euroluk yüksek maliyetinden dolayı veto eden Terim’in, yapılacak transferlerde oyuncunun olmasına dikkat edeceği belirtildi.

Sarı-kırmızılıların kendisine sunulan şartları kabul etmeyen Melo’nun yerine de yine aynı bölgede oynayan genç alternatifler üzerinde çalışacakları kaydedildi. Diğer taraftan ilgilenildiği iddia edilen Bastos, Malouda ve Kalström isimleri ise yalanlandı.

MİLLİYET
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39