• BIST 9079.97
  • Altın 2323.673
  • Dolar 32.366
  • Euro 34.9506
  • Kayseri 13 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 15 °C

“MAHALLEM DE İFTAR VAR” GÜRPINAR BÖLGESİNDE

“MAHALLEM DE İFTAR VAR” GÜRPINAR BÖLGESİNDE
Ramazan ayı süresince MAHALLEMDE İFTAR VAR etkinliği ile mahalleliyi bir araya getirerek hep beraber iftar sofrasında buluştuklarını hatırlan Başkan Memduh Büyükkılıç, en son etkinliğin şehir merkezine 29 km mesafede bulunan Gürpınar Bölgesinde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Melikgazi Belediyesi olarak şehir merkezinde hangi hizmet ve yatırımı gerçekleştiriyorsak aynı şekilde şehrin en uzak mahallesinde de aynı hizmeti sunduklarını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, şehir merkezinde kaldırım, çocuk oyun aletleri, park, meydan ve çevre düzenlemesi, yaya yolları, asfalt var ise hepsinin Gürpınar bölgesinde de mevcut olduğunu kaydetti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, AK Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Giresun Valisi Hasan Kahraman, Gürpınarlı olan Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Yıldız ve ailesi, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Belediye Başkan Yardımcıları ile Daire Müdürlerin iştirak ettiği iftar sofrasında Başkan Memduh Büyükkılıç, mahalle halkı ve esnaf ile sohbet ederek iftar yemeğinin dağıtımına bizzat katıldı.

İftar sofrasında yer alan aileler ile tek tek sohbet eden ve özellikle ev hanımları ile gençler tarafından yoğun ilgi ile karşılanan Başkan Büyükkılıç, konu ile ilgili şunları söyledi.
”Ramazan ayı bereket ayıdır. Ramazan ayında paylaşmanın ve yardımlaşmanın en güzel örnekleri sergilenir. Bu ayı ne mutlu ki sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve dostlukların yer aldığı güzel buluşmalar ile tamamladık. Bu süre zarfında ilimizde belediyeler ile dernek, oda, vakıf gibi diğer kurumlar ile hayırseverlerce birçok bölgede iftar sofrası kurularak mahalleliler ile birliktelik sağlandı. Aynı sofrada bir araya gelinerek dostluklara vesile olundu. Tıpkı bugün Gürpınar da olduğu gibi. İşte ramazanın güzelliği burada, pişirilen bir kap çorba komşu ile paylaşılır. Bu açıdan mahalle iftarlarını önemsiyoruz”

Gürpınar Bölgesinin Melikgazi Belediyesi için ayrı bir değer taşıdığını çünkü bu bölgenin doğal yapısı ve bitki örtüsü ile adeta bir doğal bahçe olduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Gürpınarlı hemşerilerinin bayramlarını tebrik ederek, huzur içerisinde aileleri, dostları ve yakınları ile birlik beraberlik içerisinde nice bayramlara erişmelerini temenni ettiğini sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39