• BIST 9055.87
  • Altın 2292.207
  • Dolar 32.314
  • Euro 35.1085
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

MAKRO MARKET “OKULUMDAN OLİMPİYAT OYUNLARINA PROJESİ”

MAKRO MARKET “OKULUMDAN OLİMPİYAT OYUNLARINA PROJESİ”
MAKRO MARKET OKULUMDAN OLİMPİYAT OYUNLARINA PROJESİ
Türkiye’de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak hedefiyle başlatılan “ Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na” projesi kapsamında P&G ve Makro, Türkiye genelinde beş ilde beş okulun spor ekipmanlarını ve Ankara Kent Koop İlköğretim Okulu’nun spor salonunu yeniliyor. Proje Kapsamında P&G ve Makro tarafından yenilenen Ankara Kent Koop İlköğretim Okulu’nun Spor salonu, protokolün de katılımı ile öğrencilerin hizmetine açıldı.

Türkiye’de çocukların yaşamlarını sporla iyileştirmek ve Olimpiyat Oyunları ruhunu çocuklarla buluşturmak hedefiyle başlatılan “ Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na” projesi kapsamında P&G ve Makro, Türkiye genelinde beş ilde beş okulun spor ekipmanlarını yeniliyor.



“Hedefimiz sporla büyüyen nesillere destek olmak”

Açılış törenine katılan P&G Türkiye Marka Operasyonları Direktörü Tuba Altunterim, P&G’ nin daha fazla yaşamı iyileştirme amacı doğrultusunda çalıştığını ve “Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na” projesi ile çocukların yaşamlarını spor yoluyla iyileştirmeyi hedeflediklerini belirtti. Altunterim , P&G’nin Uluslararası Olimpiyat Komitesi ( IOC) ile 10 yıllık işbirliği anlaşması imzalayarak Olimpiyat Oyunları’nın sponsoru olduğunu ve Türkiye’de spor ve Olimpiyat Oyunları ruhunu canlandırmak için girişimde bulunduklarını ifade etti ve şöyle devam etti :

“ Okulumdan Olimpiyat Oyunları’na” projesi kapsamında Makro ile beraber olimpiyat sporcusu olma yolunda ilerleyen çocuklara destek olmayı hedefliyoruz. Makro işbirliğiyle tüketicileri de aktif olarak projemizin bir parçası haline getirdik. Makro maketlerde P&G ürünlerinden satın alan tükeciler, beş okulun spor ekipmanlarının yenilenmesine katkıda bulundular. Sporla büyüyen nesillere destek olmak amacıyla yola çıktığımız bu projede en büyük arzumuz, çocuklarımızın okul çağında düzenli spor yapma alışkanlığı kazanmalarına ve daha özgüvenli, sosyal, başarılı ve sağlıklı bireyler olarak hayata atılmalarına katkı sağlayabilmek.”



“Çocuklarımız Ülkemizin Geleceğidir”

Proje ortağı Makro Yönetim Kurulu Başkanı Şeref Songör, P&G ile böyle bir projeye imza atmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Makro ve P&G’ nin uzun yıllardır iş ortağı olduklarını belirten Songör sözlerine şöyle devam etti : “ her iki kurum da tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmek ve toplumun yaralarını gözetmek gibi ortak bir vizyona sahip. Bu bakış açısı ile her iki şirket arasında doğan sinerji projemize güç verdi. P&G ile birlikte ülkemizin geleceği çocuklarımızın hayatlarını iyileştiren bir proje içinde olmaktan dolayı mutluyuz. Makro olarak başkentte başladığımız başarı serüvenimizde yine başkentteki bir okula destek olmak da ayrıca bir gurur kaynağı”.

Ankara Kent Koop İlköğretim Okulu’nda düzenlenen açılış töreninin ardından yenilenen spor salonunda, okulun öğrencilerinden oluşan ve Türkiye ikinciliği bulunan hentbol takımı, izleyicilere keyifli bir gösteri maçı sundu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39