• BIST 9099.03
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3697
  • Euro 34.9682
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

MANSUR YAVAŞ İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ERYILMAZ'IN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI

MANSUR YAVAŞ İYİ PARTİ KAYSERİ MİLLETVEKİLİ ADAYI ERYILMAZ'IN İFTAR YEMEĞİNE KATILDI
KAYSERİ İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ GAZİ FATİH ERYILMAZIN düzenlemiş olduğu iftar yemeğine İyi Parti genel Başkan yardımcıları,

25e5a654-11a9-4336-9584-4cbb493975b0.jpg

Ahmet Ersagul Yücel,  Bilim,Sanayi ve Teknolojiden sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Buğra Kavuncu, Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu Ankara Büyükşehir belediyesi iki dönem adayı Mansur Yavaş Siyaset ve Fikir adamı Lütfü Şehsuvaroğlu, Saadet partisi il başkanı Nuri Ürkündaş ve il yönetimi , Demokrat parti il başkanı Ali Yıldırım katılımları ile destek oldular.

İYİ PARTİ Kayseri 27. Dönem 2.sıra Milletvekili adayı Fatih Eryılmaz konuşmasında Türkiye’ nin son 16 yılda yaşadığı traji komik yönlerden bahsetti. 

 Bunlardan  Bingöl de şehit olan 33 şehidimizin katili Şemdin Sakık ın  tanık Genel Kurmay Başkanının sanık olduğu davalardan, TC nin ve Andımızın kaldırılmasından ve stat girişlerinde Türk bayrağının toplatılmasından örnekler vererek  ;

o zaman milliyetçiliği ayaklar altına alanların oy kaygısı ile milliyetçilik yapar olduklarını söyledi.

 

Daha sonra söz alan İyi parti  Kayseri İl Başkanı Emine Bağcı konuşmalarında kıt imkanlarla çalışmalarına rağmen Meral Akşeneri Cumhurbaşkanı yapabilmek için sonuna kadar çalışacaklarını ve son günleri iyi değerlendireceklerini söyleyerek sözlerini Ne Mutlu Türküm Diyerek tamamladı.

Kayseri milletvekili Yusuf Halaçoğlu konuşmasında Yüksek Seçim Kurulunun kanunları hiçe sayarak 2017 yılında Başkanlık sisteminin referandumunda Meclisin üzerinde karar alarak mühürsüz oyların geçerli sayıldığını ve şaibeli bir seçimle tek adam yönetiminin geldiğini bahsetti.

Yasama Yürütme ve yargının tek bir kişide toplanmasının yanlış olduğunu belirtti. 16 yıldır iktidar olanların şimdide beka sorunu çıkarttığını asıl beka sorununa iktidarda olanların ve avenelerinin sebep olduğunu ve artık değişmelerinin gerektiğini söyledi .

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğanın söylediği yalanlardan çarpıcı şekilde bahsederek artık bu işi yapamayacağını ve değişmesi gerektiğini söyledi.

Yusuf Halaçoğlu ' ndan sonra konuşan Mansur Yavaş bir vatandaş ve insan  olarak Millet İttifakını desteklediğini ve bunun bir insanlık borcu olduğunu söyledi.

Fatih Eryılmazın görevi sürecinde çok sıkıntılar çektiğini , değerli bir insan olan kendilerinin Mecliste mutlaka olması gerektiğini ve sonuna kadar desteklediğini belirtti. Kendi yaşadığı seçimden örnek vererek Ankara seçiminde mühürsüz tutanak sayısının 2750 adet olduğunu bunların 750 bin oya tekabül ettiğini , ayrıca 550 sandığın sonuçlarının hiç gelmediğini ve 150 bin oya tekabül ettiğini söyledi. Mevcut iktidarın sanmayın ki seçim konusunda adil olmasını beklemiyorum dedi.

Siyaset ve fikir adamı Lütfü Şehsuvaroğlu ise elli binin üzerinde konferans verdiğini İyi partinin bu seçimleri kazanacağını ama bir saniye bile zafer sarhoşluğuna kapanılmamasının gerektiğini çünkü yapılacak çok işin olduğunu söyledi ve artık Türkiye' deki kardeşler arasındaki bölünmüşlüğün ve kavgaların son bulması için bir hanım bir anne elinin değmesinin gerekli olduğunu söyledi.

İl Başkanı Emine Bağcının belirttiği Kayseri den Pensilvanya ya tur düzenleyenlerin ayıbının ortadan kalkması için bir fırsat olarak   15 Temmuz gazisi Fatih Eryılmaz' ı Kayseri' liler meclise göndermelidir dedi.

Arefe ve Ramazan Bayramınızı kutlar, işlerinizde başarılar dilerim.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39