• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Masa Tenisinde Milli Takımı temsil eden Kocasinan

Masa Tenisinde Milli Takımı temsil eden Kocasinan
Kocasinanlı milliler, rekorları alt üst etmeye devam ediyor

 Masa Tenisinde Milli Takımı temsil eden Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda Tek ve Çift Bayanlar kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu. 
Her defasında rekorları alt üst ederek adlarını tarihe altın harflerle yazdıran Kocasinan’ın Millileri, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından organize edilen Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonası’nda yine müsabakalara damga vurdu. Bolu Karaçayır Spor Salonu’nda oynanan final maçlarında, Tek Bayanlarda Özge Yılmaz, Çift Bayanlarda ise Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman 2017-2018 sezonu Gençler Ferdi Türkiye Şampiyonu oldu. Rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyen Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü Masa Tenisi sporcuları Özge Yılmaz ve Betül Nur Kahraman, Kocasinan’ı ve Kayseri’yi bir kez daha gururlandırdı.
Her zaman spora ve sporcuya destek veren ve birçok spor yatırımlarına imza atan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da başarılarından dolayı sporcuları tebrik etti. Daha sağlıklı ve başarılı nesillerin yetişmesinde sporun büyük önem taşıdığını belirten Başkan Çolakbayrakdar, “Kocasinan Belediyesi olarak sağlıklı nesiller yetiştirilmesi için spora büyük önem veriyoruz. Bundan dolayı her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Sadece masa tenisi değil her branşta desteğimizi sürdürüyoruz. Masa tenisi takımımız bizi sürekli gururlandırıyor. Takımımızın masa tenisinde elde ettiği başarılar sayesinde Kayseri’nin masa tenisinde çok ileri bir seviyede olduğunun bir göstergesidir. Bizlere bu gururu yaşattıkları için Kayseri ve Kocasinan adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Milli Takım sporcularımızı ve Milli Takım Antrenörü Halil Adak’ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Diğer yandan Kocasinanlı Millilerin elde ettiği bu başarılardan dolayı İstanbul’da 1 ay boyunca metro, otobüs, havaalanlarında ve vapurlarda görsel olarak haberleri yayınlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39