• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

''Meclis vatanperver insanların yeridir, meclis terörden arındırılmalıdır''

''Meclis vatanperver insanların yeridir, meclis terörden arındırılmalıdır''
Ak Parti Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programına, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri milletvekilleri Pelin Gündeş Bakır, Yaşar Karaye
Ak Parti Kayseri Milletvekili Pelin Gündeş Bakır düzenlenen basın toplantısında yaptığı konuşmada, tüm Kayserililer’in bayramlarını tebrik ederek, BDP’li milletvekillerinin teröristlerle kucaklaşmasını kınadı. Suriye’deki son durumu da değerlendiren Gündeş Bakır, Türkiye’nin Suriye’yi parçalayacak hiçbir organizasyonun kurulmasına ve oluşumuna müsaade etmeyeceğini dile getirdi.
Konuşmaların ardından, Bakan Taner Yıldız ve milletvekilleri, partililerle bayramlaştı. Pelin Gündeş Bakır daha sonra Kocasinan Belediyesi, Felahiye, Özvatan ve Sarıoğlan Teşkilatları bayramlaşma programına katıldı.
Milletvekili Pelin Gündeş Bakır, Felahiye’de ve Kayapınar beldesindeki cenaze evlerini ziyaret ederek acılı ailelerin acılarını paylaşıp, başsağlığı diledi.

Sarıoğlan teşkilatına yönelik konuşmasında Pelin Gündeş Bakır şu mesajları verdi: "Bazı dış güçler ülkemizdeki ayrılıkçı teröristlere destek veriyor. Bu hiçbir şekilde kabul edilemez. Terörle, kan dökme ile hiçbir bir yere varılamaz. AK Parti, Doğu ve Güneydoğu’da Türkiye’nin ve oradaki hem Kürt hem Türk vatandaşlarımızın partisidir. AK Parti Milletvekillerimiz, canları ve kanları pahasına görev yapıyorlar. AK Parti Türkiye’nin birlik beraberliğinden yana olan ve Türkiye’ye çağ atlatan bir partidir. Meclis teröristleri alkışlayanların, kucaklayanların, öpenlerin ve onlara arkadaşlarım, kardeşlerim diyenlerin yeri değildir. Meclis vatanperver insanların yeridir. Böylede kalmalıdır. Tüm Türkiye, tüm Kayseri birleşmiş tek vücut olmuştur. Türk Milleti, Türkiye’nin bölünmesine asla müsaade etmeyecektir. Bu duygu ve düşünceler içerisinde bayramın birlik, beraberlik ve kardeşliği bir kat daha artıracağı günlere doğru hep beraber el ele ilerleyeceğimizi ve partimiz ile birlikte memleketimize var gücümüz ile hizmet edeceğimizi belirtmek istiyorum." diye konuştu.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39