• BIST 9099.63
  • Altın 2325.507
  • Dolar 32.3719
  • Euro 35.0404
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

Mehmet Ali Birand öldü

Mehmet Ali Birand öldü
Kanal D Haber Grup Başkanı deneyimli televizyoncu Mehmet Ali Birand hastaneye kaldırıldı. Şok iddia: Yapılan müdahaleye rağmen Mehmet Ali Birand'ın kurtarılamadığı ifade ediliyor. Sosyal medya bu iddia ile çalkalanıyor. Öte yandan Amerikan Hastanesi,
Usta gazetecei Mehmet Ali Birand'ın hayatını kaybettiği yolundaki iddialar gündeme bomba gibi düştü. Sosyal paylaşım sitelerinde Mehmet Ali Birand'ın öldüğü haberleri yayılırken,Mehmet Ali Birand'ın kaldırıldığı hastane yönetiminden Birand'ın durumu ile ilgili açıklama geldi. Açıklamaya göre Mehmet Ali Birand ölmedi, yoğun bakımda tedavisi sürüyor.

Haberevet'in ulaştığı bir kaynaktan alınan habere göre ise Mehmet Ali Birand hayatını kaybetti.Haberevet'i arayan Z.A. adlı vatandaş Mehmet Ali Birand'ın öldüğünü nasıl duyduğunu şöyle anlattı.'tedavi için hastaneydim. O sırada Mehmet Ali Birand'ın kaldığı hastaneden bir hemşire ya da asistan bilemiyorum benim doktorumu aradı ve 'Hocam Mehmet Ali Birand ex oldu'dedi. Doktorumla bir iki bir şey daha konuşup kapattılar. Benim duyduğum bu. Gerçekliğini bilemem'



Kanal D Ana Haber sunucusu ve Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, Amerikan Hastanesi'nde yoğun bakıma alındı.

MART AYINDA OPERASYON GEÇİRMİŞTİ

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, mart ayında Amerikan Hastanesi'nde bir operasyon geçirmiş ve safra kesesi yolundaki tıkanıklığı açmak üzere Birand'a stent takılmıştı.

Ünlü haberci dün aniden rahatsızlanarak Amerikan Hastanesi'ne kaldırıldı ve safra kesesindeki stent değiştirildi. Birand şu an Amerikan hastanesinde yoğun bakımda tutuluyor. Doktorlar Birand'ın sağlık durumundan ümitli.

SAĞLIK DURUMUYLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için geldiği Amerikan Hastanesi'nde ameliyat oldu. Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar yaptı.

Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün yapılacaktı ama operasyon bugüne kaldı. Bugün stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar " dedi.

Süleyman Sarılar, " Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor. Yani söyledikleri şu. Kan değerleri normale dönünceye kadar kontrol altında hastanede tutacağız diyorlar " şeklinde konuştu.




Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuna ilişkin çok iddia. Haberevet kaynakları Mehmet Ali Birand'ın öldüğünü iddia etti. Amerikan Hastanesi konuya ilişkin herhangi bir açıklamada bulunmamayı tercih ediyor. Amerikan Hastanesi'nin konu hakkında açıklama yapması bekleniyor.



Mehmet Ali Birand'ın bugün hastaneye kaldırıldığı sosyal medyadan öğrenilince sevenlerini paniğe kapıldı. Birand'ın hastaneye kaldırılmasının ardından "Mehmet Ali Birand öldü" iddiaları gelmeye başlamıştı.

Sevenlerini üzen bu haber Kanal D'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklama ile yalanlanmıştı. Bu haber sevenlerinin yüreğine su serpmişti.


Birand, mart ayında Amerikan Hastanesi'nde bir operasyon geçirmiş ve safra kesesi yolundaki tıkanıklığı açmak üzere Birand'a stent takılmıştı. Ünlü haberci dün aniden rahatsızlanarak yeniden Amerikan Hastanesi'ne kaldırılmış ve safra kesesindeki stent değiştirilmişti.

MEHMET ALİ BİRAND'IN DURUMU AĞIRDI


Tecrübeli haberci Mehmet Ali Birand Amerikan Hastanesi'nin yoğun bakım servisinde gözetim adltındaydı. Doktorlar Birand'ın durumunun iyiye gitmesini bekliyordu.




Kanal D'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand, safra kesesindeki stent değişimi için hastaneye yatmıştır. Tedavisi sürmektedir. Kendisine acil şifalar diliyoruz.




M.ALİ BİRAND'IN SAĞLIK DURUMU İLE İLGİLİ SON GELİŞME

Mehmet Ali Birand'ın sağlık durumuyla ilgili açıklamayı Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar yaptı.

Sarılar,'Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün yapılacaktı ama operasyon bugüne kaldı. Bugün stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar' dedi.

Süleyman Sarılar,' Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor. Yani söyledikleri şu. Kan değerleri normale dönünceye kadar kontrol altında hastanede tutacağız diyorlar' şeklinde konuştu. Birand'ın bilincinin açık olduğunu da söyleyen Sarılar,'Ben yanına girmedim. Doktorlarla görüştüm. Doktorların açıklaması bu. Bundan öte bir şey söylemiyorlar' dedi. Yoğun bakımda olduğuna dair iddiaların sorulması üzerine ise Sarılar,''Kontrol altında tutuyoruz' dediler. O doktorların bileceği bir iş. Nerede kontrol altında tutuyorlar bilemiyoruz. Ailesi de yanında' diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39