• BIST 9092.73
  • Altın 2324.462
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9678
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Mehmet Bekaroğlu'ndan AK Parti açıklaması

Mehmet Bekaroğlu'ndan AK Parti açıklaması
HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, Has Parti'nin fiilen kapatıldığını söyledi.
HAS Parti İstanbul İl Başkanı Mehmet Bekaroğlu, dün Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile HAS Parti Genel Başkanı Numan Kurtulmuş görüşmesi ile ilgili basın toplantısı düzenledi.

Bekaroğlu, basın toplantısında şunları söyledi:

"1 Kasım 2010'da burada bir grup vicdanlı insan Halkın Sesi Partisi’nde bir araya geldi. Adaletsizliğe birlikte mücadele edeceğine söz verdiler. Tarihi bir sözdü bu. Biz 1 Kasım 2010'dan bu yana iyiye doğru giden bir şey göremiyoruz. Hak taleplerine kulak tıkıyor. Tekçiliğe, kendine demokratlığa dönüyor. Akan kan durmadı. Kürtlerin, dindarların sorunu yerinde duruyor. 12 Eylül, 28 Şubat darbeleri savsaklanıyor. Bu ülkede hala üniversite ve memur sınavı yapılamıyor. Cezaevlerinde insanlar yanıyor. TOKİ'nin dere içinde yaptığı evlerde çocuklar boğuluyor. Kibir kuleleri gökte yükseliyor. İşçi emekli esnaf kan ağlıyor. Hala milyonlarca işsiz var. İnsanlar köleleştiriliyor. Şu anda 1 milyonun üzerinde mevsimlik işçi kamyon kasalarında perişan vaziyettedir.

AKP'nin hükümet olduğu 10 yıllık dönemde Irak'ta 1 milyon insan öldü. Libya'da ölenlerin sayısı 100 bini geçti. Suriye iç savaşa sürükleniyor.

Bir daha söylüyoruz. Halkın Sesi Partisi'ni oluşturan koşullar hala duruyor. İki yıl önce bunları söyleyen Numan Kurtulmuş şimdi ne oluyor da AKP'ye geçiyor? Sayın genel başkanımızın iktidar partisine niçin gittiğini anlamış değiliz. Önceden verilen kararları uygulamak için parti kurullarını toplamak anlamsızdır. Anlaşılan Sayın Kurtulmuş partiyi kapatıp AKP'ye gidecek. HAS Parti fiilen kapatılmıştır. HAS Parti, kapanıyor, görüntü budur. Bunun resim açıklamasını Numan Kurtulmuş yapacaktır. Ben kendi kaanatlerimi paylaşıyorum. Bütün bu olup bitenlerden sonra bir geriye dönüşün olacağı kanaatinde değilim.

Sayın Kurtulmuş'ta dahil olmak üzere biz kimseyi suçlamıyoruz. Biz bizlere oy veren 328 bin kişiye ihanet edemeyiz. Allah Numan Kurtulmuş'a selamet versin. Kişiliğine yönelik hiçbir sözümüz olamaz."
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39