• BIST 9107.39
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

MEHMET ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİSPOR VE KASKİSPOR DEĞERLENDİRMESİ

MEHMET ÖZHASEKİ'DEN KAYSERİSPOR VE KASKİSPOR DEĞERLENDİRMESİ
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, KASKİ’nin Rusya’da tur atlaması sonrasında yaptığı açıklamasında, “Geçtiğimiz yıl yenilmiştik. Bu yıl onlarla yaptığımız mücadelede intikamımızı aldık” dedi.
“Rusya’da yapılan maçta KASKİ tur atladı” diyen Başkan Özhaseki, “Geçen yıl final maçında o takım ile karşılaşmıştık. O takım da şampiyonlar liginde oynamak istiyordu. Bizim geçen yıldan kalan bir hesabımız vardı. Rusya’da elenmiştik” diyerek, “ Bu yıl onlarla yaptığımız mücadelede intikamımız aldık. Yarıfinalde Fransa takımı ile karşılaşacağız. Bu yıl hedefimiz şampiyonluğu kazanmak.
Salonların yapılmasıyla birlikte şehre de faydası oluyor. U-20 şampiyonası için bin 500 civarında gazeteci gelecek. İleride yıldız olması tahmin edilen futbolcular gelecek. 2014 balkan kayak şampiyonası Erciyes’te yapılacak. Bu Erciyes’te yapılan çalışmaların taçlandırılması olacak. Daha sonra dünya şampiyonasına talip olacağız. Erciyes Kayseri’nin dışa açılan kapısı olacak. İnşallah kendi takımlarımız da buralardan kupa alırlar” diye konuştu.
Kayserispor ile ilgili olarak sorulan bir soruya ise Başkan Özhaseki şu cevabı verdi:
“Kayserispor bu yıl aslında çok iddialı girdi bir türlü bir oyun tutmadı. Takımların bir arada bulunup uzunca bir süre antrenman yaptıktan sonra maçlara çıkması büyük bir kabiliyet. Kayserispor birçok maçında yenildi. Ezildiği maç bir veya iki tane. Bunun dışında canlı, diri, genç ve hevesli bir takım. Ümit ederiz ki bu takım Antalya maçı ile birlikte bir sıçrama yaşar. Bu takım üzerinde ısrar edilirse, bana göre takviye yapmadan gelecek yıl rahat ederiz. Bu hafta inşallah galip geliriz yoksa can sıkıcı bir durum karşımıza çıkabilir.
Kimsenin özel yaşamına karışacak değiliz, önemli olan takımın huzurunu bozmaması, antrenmanlara zamanında gelip gitmesi, sahadaki performansı bizim için daha önemli.”
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39