• BIST 9120.62
  • Altın 2325.019
  • Dolar 32.3529
  • Euro 34.9558
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

Melih Gökçek: Dürüstlük Abidesi Kılıçdaroğlu

Melih Gökçek: Dürüstlük Abidesi Kılıçdaroğlu
Melih Gökçek, katıldığı televizyon programında Kemal Kılıçdaroğlu'nun SSK yılları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ülke Tv ekranlarında yayınlanan Turgay Güler'in moderatörlügündeki 'Sıradışı' programında Cumhuriyet Halp Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu'nun SSK yılları hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gökçek, 'Kılıçdaroğlu'nun hiçbir ihalesi normal degil' dedi. İşte Melih Gökçek'in 'Sıradışı' yaptığı o açıklama: 

SSK böyle battı 
“Kemal Kılıçdaroğlu, SSK'yı batıran batırırken de yapmış olduğu ihalelerde yüzü ak olmayan bir isim. Yıl 1993. 300 MA diye tabir edilen rontgen cihazı alınıyor 4 adet her biri 350 Milyon Lira o günün parasıyla, 4 tanesi 1 Milyon 400 Bin Lira. İhalenin altında da Kemal Kılıçdaroğlu'nun imzası var. Bir sonraki evrakta ise yıl 1994 bu sefer aynı cihazdan 13 tane alınıyor. Yani aradan bir sene geçiyor ve tanesi 2 Milyar 434 Milyon Lira'ya alınıyor. Toplam 31 Milyar 650 Milyon para veriliyor. Kemal Kılıçdaroğlu 4 tane cihaza 1 Milyon 400 Bin Lira verirken 1 yıl sonra sadece bir tanesine 2 Milyar 434 Milyon Lira veriyor. Bunun cevabını versin kamuoyuna versin. % 100 enflasyon olsa bu kadar olmaz. 8 katı, İşte SSK böyle battı. Aradaki paralar nereye gitti?” 

Dürüstlük Abidesi bunun hesabını versin
Kalbe takılan Stend'ler var bunların tanesi gümrükte 26 Dolar. Sosyal Sigortalar Kurumu giriş fiyatı 2 Bin 456 Dolar. 25 Dolar'lık stendi 2 Bin 456 Dolar'a alıyor. Bu SSK batmaz mı? Nereye Gitti bu paralar Kılıçdaroğlu? Hani bana dürüstlük abidesiydin? Hiç olmazsa 25 Dolar'lık stendi 50 Dolar'a aslanda eh hadi desem, 100 katına alıyorsun dürüstlük abidesi bunun hesabını versin. 

Kendi kızına özel torpil
Kılıçdaroğlu'nun kurultayda yaptığı bir konuşama var. Şöyle diyor aynen kendi metninden okuyorum temiz Türkiye yürüyüşü, halkan yana yürüyüşü, kul hakkı yemeyen yürüyüş bunu yakalayacağız. Bu sorunları çözmeden politika olmaz, Politika halk için yapılacaktır bizim için değil, akrabalarımız için değil, yakınlarımız için değil, halk için politika yapacağız. Şimdi kendisinin kızı var Zeynep Kılıçdaroğlu, İmtihansız olarak Vakıfbank hukuk müşavirliğine direkt olarak atatıyor. Ne diyordu biraz önce? Biz akrabalarımız ve yakınlarımız için politika yapmayacağız, kendi kızı için yaptığı politika, imtihansız olarak işe aldırıyor. 

10 Aylık torununa sigorta yaptırdı
Kemal Kılıçdaroğlu'nun torunu var 10 aylık, ismi Duru Nadir. İzmir Alsancak'ta Efe Akçakayalıoğlu ve Filiz Erkol üzerine kayıtlı olan AKRE Turizm Reklam Hizmet Sanayi ve Limited Şirketi'nde çalışmadığı halde sadece 2 günlük sigorta yaptırıyor. Niye biliyor musunuz? 2008'de bir kanun çıkartıldı sosyal hizmet yasası sırf bu yasadan yararlansın diye yasanın çıkmasından 1 gün önce girişi yapılıyor, bir gün sonra işi bitiyor ve çıkartılıyor, dolayısıyla torununu sigortadan hak yapmış oluyor. Sen bu işleri bilen adamsın hani dürüsttün niye yaptın

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39