• BIST 9149.89
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 21 °C
  • İstanbul 21 °C

MELİH GÖKÇEK SİNAN BURHAN'IN ANADOLU SORUYOR PROGRAMINA KATILDI

MELİH GÖKÇEK SİNAN BURHAN'IN ANADOLU SORUYOR PROGRAMINA KATILDI
80 Yerel kanalın aynı anda yayınladığı Anadolu Soruyor Programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu.

SİNAN BURHAN'IN KONUĞU AK PARTİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI GÖKÇEK OLDU....

80 Yerel kanalın aynı anda yayınladığı Anadolu Soruyor Programına katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek önemli açıklamalarda bulundu. 

Temapark Projesi'nin önemini vurgulayan Melih Gökçek Avrupa'nın en bü,yük parkı olduğunu vurgıuladı. Şu an yapım aşamasında ama isteyen bugün bile gidip görebilir. Burada kullanılacak oyuncakları da teşhir ediyoruz. Toplam 100 bin metrekarelik bir alanda kapalı ve açık alanlarda eğlenceli ortamlar hazırlanıyor. Universtal Stüdyolarındaki son teknolojiyi kullandık.

KON TV'de SİNAN BURHAN'IN- konuğu olan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Mansur Yavaş'ın "boş vaatler savurduğunu" söyleyen Melih Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dış güçlerin ve baronların taşeronu olduğunu vurguladı.




YAVAŞ İÇİN İLGİNÇ NİTELEME

CHP'li Yavaş'ın MHP'den geçtiğini hatırlatan Melih Gökçek: "Benim rakibim CHP’nin MHP’li adayı oy almak için MHP’liliğini kullanıyor. Belediye Meclis Üyesi adaylarını için 35 kişinin adını götürüyor ama 1’i bile kabul görmüyor. Ama kendisine milletvekilliği teklif ediliyor ve kalıyor." dedi ve CHP'nin başına Tuncay Özkan'ın geleceğini söyledi. "Seçimlerden sonra CHP’nin başına Tuncay Özkan gelecek. Bunu buraya yazıyorum. Metin Feyzioğlu da istiyor ama benim favorim Tuncay Özkan…"



Mansur Yavaş'ın sadece boş vaat verdiğini söyleyen Melih Gökçek, Cem Uzan bezetmesi yaptı. Gökçek: "Rakibim Truva Atı görevi görüyor. CHP'li meclis üyelerini sokmak için MHP'lilerden oy almaya çalışıyorlar. Kadro dağıtacağım diyor. İnsanlara mesaj gönderiyorlar. İş vaadinde bulunuyor. Hayal satıyor. Dolmuşları kaldıracağımı, yaşlı kartlarını kaldıracağımı söylüyorlar. Yalan üzerine yalan. Kendisi otobüs fiyatlarını düşereceğini söylüyor. O zaman dolmuşçular ne yapacak. Devamlı yalanlatr söyleniyor. Ha bire vaat, vaat... Sürekli hayal satıyor. Biz geçen seçimlerde verdiğimiz sözleri tuttuk. Projelerimiz var. Yaptık yapıyoruz, boş konuşmuyoruz. Yalan söyleme Cem Uzan olma. Buna akıl vermişler “Cem Uzan attı attı yüzde 7 oy aldı. Sen de at oyları al.” demişler. Ben de O’na söylüyorum “Atma Cem Uzan olma!..." dedi.



BARONLARIN TAŞERONU KILIÇDAROĞLU

Türkiye'nin her seçim döneminde bazı olaylarla karşı karşıya kaldığı ama şimdiye kadarki en büyük tezgahın bu seçimlerde olduğunu dile getiren Melih Gökçek sözlerini şöyle sürdürdü: "Her seçimde tezgah kuruldu ama bu seçimlerdeki kadar büyüğü olmadı. Gezi olayları 17 Aralık ve montaj kasetlerle Başbakan'ımızı yıpratmak istiyorlar. Bu olanların da baş aktörü de Kılıçdaroğlu. Baronların taşeronluğunu yapıyor. 70 cente muhtaç bir ülkeydik. Deprem yardımı için paralar toplandı bu paralar memurlara maaş olarak ödendi. Nerelerden nerelere geldik. Şimdi her türlü sosyal yardım yapılıyor. Bu yüzden Başbakan’ımızı hedef alıyorlar…"



DIŞ GÜÇLER DÜĞMEYE BASIYOR

Gezi Parkı olaylarından itibaran bugüne dek yaşanan olayları değerlendiren Melih Gökçek: "Olanların dış güçler tarafından idare edildiği gayet açık. Gezi olaylarının çıkışı Berkin Elvan olayları aniden çıkan ve büyüyen olaylar. Bir anda düğmeye basıldı ve başladı. Talimat geldi ve birden kesildi. Seçimlerde bu tip olaylar seçmenleri özellikle AK Parti lehine karar vermeye götürüyor. Bu tip gerginlikler Cumhurbaşkanlığı seçimine kadar sürecek. Ortamı o güne kadar gerecekler. Defalarca denediler ama bu milleti bölemediler. Önümüzde Kırım örneği var. Ukrayna’da ayaklanma çıktı Kırım Rusya’ya bağlandı. Türkiye’ye de aynı oyunu oynamak istiyorlar.” dedi.



YAYINA NEDEN BAĞLANDI

Mansur Yavaş'ın Kanaltürk'teki canlı yayınına telefonla bağlanan Gökçek neden yayına bağlanma ihtiyacı duyduğunu şu sözlerle aktardı:"İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylüyor. Herkesi kandırıyor. Olmayacak vaatler savuruyor. İnsan bir şeyler söylerken elle tutulur bir yanı olur. Ama bu milleti “enayi” yerine koymaya çalışıyor. Kendisi Turizmle övünüyor ama koca Beypazarı’na bir tane modern tuvalet yaptırmamış. Arıtma tesisi yaptırmamış. Çöp tenekesi yok. Yaptığı evlerinde sadece dış boyasını ve kenar tahtalarını yaptırmış. Amerikan filmlerindeki dekorlar gibi arkası, içi bom boş ve bakımsız..."


DÜNYANIN EN BÜYÜK PARKI ANKARA'DA

Projelerini de aktaran Melih Gökçek başta Ankapark olmak üzere çok büyük işler yapacaklarını söyledi. Gökçek: "18 mega projemiz var bunarı daha önce de tanıttık. CHP’nin adayı ben ne söylersem arkamdan taklit etmeye başlıyor. Benim tarım ve hayvancılık projelerimi kendininmiş gibi anlatıyor. Bu projeleri önümüzdeki günlerde de açıklayacağım. Bu projelerin en büyüğü Ankapark… Dünde bir mahkeme kararı çıktı. Hemen sesleri çıkmaya başladı. Ankarapark’ın yıkılması gerek diye bağırdılar. 3 kişinin kararına bakılarak Ankapark yıkılır mı! Biz bunu bitireceğiz. Ankamall’ın yanında bir teşhir alanı kurduk. Burada oyuncaklarımızın çok azını sergileyeceğiz. Görenler “küçüğü böyleyse büyüğü nasıl olur” diye düşünecekler. Ben bu iş için sırf 4 ay yurt dışında gezdim. En iyi örnekleri yerinde inceledim. Ömrümde yurt dışında kaldığım süre 3-4 ayı geçmez ama Ankapark için 4 ay ekibimle gezdim. Çünkü dünyanın en büyük parkını yapıyoruz. Bu işler yavaş yavaş olmaz, sürat şart."
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39