• BIST 8970.82
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 16 °C
  • İstanbul 19 °C

Melih Gökçek suç duyurusunda bulundu

Melih Gökçek suç duyurusunda bulundu
Melih Gökçek büyük merakla beklenen basın toplantısı için kameralar karşısına geçti. Gökçek sonuçlara itiraz edeceklerini ve bu itirazın oylarını 10 puan artıracağını açıkladı. Gökçek CHP ve Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Melih Gökçek 15:30'da Twitter'dan duyurduğu basın toplantısı için kameralar karşısına geçti. Melih Gökçek Ankara seçim sonuçlarına kendilerininde itiraz edeceğini açıkladı. Gökçek CHP'nin Ankara' da bir kaos çıkarmaya çalıştığına dikkat çekti.

 

Melih Gökçek açıklamasını şöyle sürdürdü; 'Seçimler sonuçlandı ve seçim sonucunda 32 bin 97 oy farkı ile Ankara Büyükşehir belediye başkanlığını kazandım. Bazı partiler güçlü olduğu bölgelerde itiraz ediyorlar. Bizimde bazı itirazlarımız oldu. Bizim bazı oy sonuçlarımız Yurt Partisi'ne kaydırılmış. Bütün tutanakların tamamı il merkezine getirildi ve tasnif edildi. İlçe seçim kurulundan gelen sonuçlar ile karşılaştırıldı. Bugün yaptığımız hesapların ardıdan oyumuzun 10 bin daha artacağı yönünde bir görüşümüz var. Bu hata kurulda doğan bir hata. Seçimlerde bir 50'ye 39 oranında bir oy tahmininde bulundum. 90 bin oy bize ilave edilirse yüzde 44 ediyor. İptal edilen oy pusulalarından yüzde 85'inin bize ait olduğu ortaya çıktı. Dün ve bugün özellikle CHP vekilleri, Mansur Yavaş ve Kemal Kılıçdaroğlu vatandaşı sokağa döküyor. Daha önce Ankara ve İstanbul'da sıkıntı çıkaracaklarını açıkladım. YSK önünde devamlı olarak bir protesto gösterisi var. Mansur Yavaş attığı tweetler ile tahriklerde bulunuyor. Bu olayların bana göre iki sorumlusu var Kılıçdaroğlu ve vekilleri diğeri ise Mansur Yavaş'tır. Cemaat yurdundaki öğrencilerinde sokağa çıkmasının istendiği bilgisi bana geldi. CHP son denemesini yaparak Türkiye ve Ankara'da bir karışıklık çıkarmaya çalışıyor. Berkin'in ölümünün ardından marjinal gruplar sokağa döküldü. Seçimlerden önce bu karışıklık Kılıçdaroğlu ve baronların emri ile bir anda kesildi. Savcılara Kemal Kılıçdaroğlu ve Mansur Yavaş hakkında suç duyurusunda bulunuyorum' dedi.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39