• BIST 8718.11
  • Altın 2246.456
  • Dolar 32.3316
  • Euro 35.1959
  • Kayseri 5 °C
  • Ankara 1 °C
  • İstanbul 9 °C

MELİH GÖKÇEK'TEN FETÖ AÇIKLAMASI

MELİH GÖKÇEK'TEN FETÖ AÇIKLAMASI
Eski TBMM Başkanı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasında başlayan "parsel parsel" tartışmasının ardından Gökçek'ten yeni bir FETÖ açıklaması geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Fethullah Gülen cemaatiyle bağlantılı okullara kamu arazilerini peşkeş çektiği iddialarına ilişkin, "Ben kanuni olmayan hiçbir yardımı yapmadım. Benim verdiğim bir tane arsa yok. Benim bunlarla üst düzey ilişkim oldu. Türkçe olimpiyatlarında inanarak iltifat etmişimdir. Benim iki oğlum onun okulundan mezun. Çocuklarım üzerinde hakkı olduğu için yaptım" dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında Ankara'daki birçok arazinin cemaatle bağlantılı okullara peşkeş çektiği iddiaları gündeme gelmişti.

Bülent Arınç, Gökçek ile yaşadığı polemik üzerine sarf ettiği “Paralel yapıya Ankara’yı parsel parsel satmıştır” sözleri gündeme damga vurmuştu. Geçtiğimiz aylarda da TMMOB Harita Mühendisleri Odası Ankara Şubesi, cemaate 'parsel parsel' tahsis edilen yerleri açıklamıştı. 

Gökçek, Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında Fethullah Gülen cemaatiyle ilişkisine dair açıklamalarda bulundu. Gülen cemaatiyle 'üst düzey ilişki' kurduğunu itiraf eden Gökçek, "Ben kanuni olmayan hiçbir yardımı yapmadım. Benim verdiğim bir tane arsa yok. Benim bunlarla üst düzey ilişkim oldu. Türkçe olimpiyatlarında inanarak iltifat etmişimdir. Benim iki oğlum onun okulundan mezun. Çocuklarım üzerinde hakkı olduğu için yaptım" dedi. 

"ARAKADAŞ GRUBUNUZDA YARDIMSEVER BİRİ VAR AMA SERİ KATİL..."

Gökçek, açıklamasının devamında, "Arkadaş grubunuzda yardımsever biri var. Ama adam seri katil. O kadar güzel saklamış ki, ispatlamakta zorlanıyorsunuz. Etrafınıza anlatıyorsunuz. Siz çekiliyorsunuz, görüyorsunuz olayı. Bu sefer düne kadar sizin yanınızda diye düşmanlık yapan birileri onları himayeleri altına almaya başlıyor. Şimdi ben mi sorumluyum, ben ikaz ettiğim halde onlarla birlikte olanlar mı sorumlu? Elbette benden sonra onlarla birlik olanlar sorumlu" diye konuştu. 

"ABD VE İSRAİL'İN DENEYİ GÖLCÜK DEPREMİNİ TETİKLEDİ"

Gökçek daha önce de dile getirdiği 'deprem' iddilarını tekrarlayarak şunları söyledi:

"İnanarak bunu söylüyorum. İstanbul'da olabilecek bir deprem, özellikle belli bir takım ülkelerin yapmış olduğu çalışmalar var. Deprem makinaları var, Tesla diyorlar. Fay hattında biriken enerjinin tetiklenmesi. Bir gaz birikmesi var, olabilir. Ama var olsa dahi bunun tetiklenmesi söz konusu. Bunun en güzel örneği Gölcük depremi. Gölcük'teki olay şu. ABD'de bir fay hattı var, bu fay hattı tıpkı Türkiye'dekine benziyor. İsrail ile ABD bu fay hattında bu denemeyi yapmak istiyorlar. O kadar birbirine benziyor ki, San Antonio'daki fay hattını tetikleyip deney yapmak istiyorlar. Gölcük'teki de aynı olunca hafif hafif deneyecekler, güya gazı alacaklar. Ama teknik olarak beceremedikleri için o tetikleme büyük depremi meydana getiriyor. İstanbul'da da deprem olursa delili bu toptur. Böyle bir top çıktığı anda kendiliğinden olduğunu iddia edemezsiniz. Türkiye, darbe girişimini atlattı. Türkiye artık darbe ile yok edilemez. Yeni metodları var. 14 Ağustos'ta deprem olsaydı, FETÖ ben demedim mi diyecekti. Aynı avaneleri okuyor, patlatırsa FETÖ'nün dediği oldu diyecekler. Bu uluslararası güçlerin oyunu. Marmara'da yabancı sismik araştırma gemisi, ABD'lilerin, İsraillilerin gemileri dolaşmasın".

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39