• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinde yer alan H.Şaban-H.Nazire Suluhan Camisinde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve esnaf ile sohbet ederek belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Gökkent Mahallesinde gerçekleştirilen belediye çalışmaları ile ilgili olarak mahalle halkına memnuniyetlerini soran Başkan Memduh Büyükkılıç, Gökkent Mahallesinin gelişime ve imarlı yapılaşmaya hazır bölgeler arasında yer aldığını bunun için alt yapı çalışmalarının tamamlandığını söyledi.
Gökkent mahallesindeki inceleme gezisine AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Timur Barlas, Belediye Meclis Üyesi Mustafa Demir ve daire müdürleri ile mahalle muhtarın da iştirak ettiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, Bölgenin konut ile işyeri ve büyük alış veriş merkezlerin yapılaşmasına uygun olduğunu çünkü planlama olarak gerekli çalışmaların yapıldığını kaydetti.
Başkan Büyükkılıç ” Melikgazi İlçe sınırları içerisinde semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktadır. Şehir merkezinde kaldırım, asfaltlanmış yol, çocuk oyun aleti ve fitness aletlerinin aynısını Turan’da, Kıranardın’da ve Hisarcık’ta da görebilirsiniz. Semtler arasın hizmet uçurumu olmadığından sosyal ayrımcılık ta olmamak da ve toplum da birlik ve beraberlik duyguları artmaktadır. Belediye olarak yapılan hizmetin kalitesine ve vermiş olduğu sosyal faydasını göz önünde bulunduruyoruz. Eski Mahallelerde yenileme çalışmaları yaparken yeni bölgeler de her türlü fiziki yapıyı inşa ediyoruz. Gökkent sitesi buna iyi bir örnektir. Yeni yerleşime açılan bu bölgede daha planlı yapılaşma başlamadan her türlü alt yayı yatırımları tamamlandı. Şu anda planlı ve modern yapılaşmayı bekliyor. Gelişime ve yeniliğe açık bu bölgede oturmak bir ayrıcalık olacaktır.” dedi.
Mahalle de ikametgâh eden çocuklar ve hanımlarla sohbet eden Başkan Memduh Büyükkılıç, sohbet sonrası çocuklara birer futbol topu hediye etti.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39