• BIST 9086.27
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 19 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
TAŞKIN SU KANALLARI ÇEVRESİ İLE BÜTÜNLEŞTİ

 Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ilçe sınırları içerisinde toplam 8 kilometreyi bulan taşkın su kanalları iyileştirme, çevre düzenleme ve beton duvar ile koruma altına alınmasının Melikgazi ilçesine yeni bir misyon kazandırdığını söyledi. 
Kazım Karabekir, Çaybağları, Kıranardı, Yıldırımbeyazıt ve Konaklar mevkilerinde olmak üzere yapılan çalışmalarda toprak üzerinde çöplük içindeki kanalların şimdi doğa yürüyüş alanlarına dönüştürüldüğünü belirten Başkanı Memduh Büyükkılıç, ”Bu çalışma ile Belediyemizin Melikgaziyi ilgilendiren ve konu Melikgazi halk ve çevre sağlığı olunca ödün vermeyen bir ilkenin anlayışından kaynaklanmıştır. DSİ bünyesinde ve görev alanında bulunan taşkın su kanalların denetimi, korunması ve iyileştirilmesi çalışması yapan protokol ile belediyemiz üstlenmiştir. Sonuç orta da çevresi ve doğası ile bütünleşen alanlar ilçemize kazandırıldı“ dedi.
Taşkın su kanalların bakım ve iyileştirme işini Melikgazi Belediyesine devrettiklerini ve kısa sürede kanalların çevresinin gezi, koşu ve doğa yürüyüş ve dinlenme alanları olduğunu ifade eden DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Çoşkun, çalışma sonunda ilçesinin çehresinin değiştiğini ayrıca doğa ve çevre dostu Melikgazinin yine örnek bir çalışmayı gerçekleştirdiğini kaydetti.
Melikgazi Belediyesinin Taşkın Su Kanalarını güzelleştirme ve yapım çalışmasını örnek gösterdiklerini ve projeleri önerdiklerini belirten DSİ 12. Bölge Müdürü Hayrullah Çoşkun, vermiş olduğu plaket ile “Kayseri ile Melikgazi belediyesi sınırları içerisinde yapmış olduğunuz Taşkın Koruma çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz” dedi.
Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak “Mevzubahis Melikgazi ise her görev bizimdir” diyerek bu amaç ile yapılan çalışmaların devam edeceğini ve bu anlamlı plaketin çalışana şevk kattığını sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39