• BIST 9079.97
  • Altın 2330.649
  • Dolar 32.3585
  • Euro 34.9623
  • Kayseri 7 °C
  • Ankara 14 °C
  • İstanbul 12 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
Büyükşehir Meclisi’nden örnek davranış

Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Toplantısı yapıldı. 99 gündem maddesini görüşerek karara bağlayan Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeleri örnek bir davranışa imza atarak Ağustos ayı toplantılarının huzur haklarını demokrasi şehitleri için açılan yardım hesabına bağışlama kararı aldı. 

 

KAYSERİNEWS.COM KAYSERİ'NİN EN ÇOK TAKİP EDİLEN HABER SİTESİ 

 


Büyükşehir Belediye Meclisi'nin Ağustos ayı toplantısı Meclis Başkanvekili Mehmet Savruk başkanlığında yapıldı. Toplantının başında 15 Temmuz ve sonrasındaki gelişmeler ile Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne ilişkin değerlendirmeler yapan Mehmet Savruk, Türk milletinin gerekli hallerde gösterdiği kardeşlik, birlik, beraberlik, dayanışma ve kaynaşma ile her zaman saygı duyulan bir millet olduğunu belirtti.

Türk istiklal mücadelesinin de milli birlik ve beraberlik prensibine dayandığını ve böylece zaferle sonuçlandığını dile getiren Savruk, tarihimizin bu gibi örneklerle dolu olduğunu söyledi.
15 Temmuz hain darbe girişimine bu topraklarda yaşayan her vatandaşın karşı koyduğunu vurgulayan Mehmet Savruk, "Türk milleti dünyada eşi benzeri görülmemiş bir davranış sergilemiştir. Parti farkı gözetmeksizin tüm vatandaşlarımız bu alçak saldırı karşısında acze düşmemiştir.

Demokrasi ve Şehitler Mitinginde bir kez daha siyasi partilerimiz ve onların liderleri ile tüm vatandaşlarımız birlik beraberliğin en güzel örneğini göstermiştir. Hepimizi duygulandıran çok güzel bir tablo ortaya çıkmıştır. Dileğimiz birlik beraberlik ortamından taviz verilmemesidir" dedi.


Toplantıda daha sonra Melikgazi Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Memduh Büyükkılıç, Ağustos ayı huzur haklarının demokrasi şehitlerinin ailelerine verilmesi teklifinde bulundu. Bu teklif üzerine meclisteki komisyonlar da dahil tüm huzur haklarının Başbakanlık tarafından demokrasi şehitlerimizin aileleri için açılan yardım hesabına aktarılması oy birliği ile kabul edildi.
Toplantıda daha sonra gündemde bulunan 99 madde görüşülerek karara bağlandı.

20160808aw821344_02.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39