• BIST 8871.74
  • Altın 2240.967
  • Dolar 32.3166
  • Euro 35.103
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç:
"Muhtarlar bizim gönül elçimiz, mahalleli ile gönül köprümüz"

Melikgazi İlçesinde bulunan 81 mahalle muhtarı ve aileleri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı “Muhtarlar Günü Kutlu Olsun” programında bir araya geldi. 
Muhtarlar Günü programına Çevre ve Şehircilik Bakını Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra, Vali Süleyman Kamçı, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Gökhan Ülke de katıldı.
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Yoğun programları olmasına rağmen muhtarlar günü programımıza katılmalarından dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Melikgazi Bakanım diye zaman zaman takılıyorum. Melikgazimizin, Kayserimizin ve ülkemizin en gayretli, problemlerine en vakıf olan böyle bir değerinin aramızda olması bizler için keyif ve gurur vericidir. Hizmetlerinden ve gayretlerinden dolayı bakanımıza teşekkür ediyorum. Yerel yönetimler, kamu kurum kuruluşları, STK’lar olarak kendi içimizde dayanışmamız şehrimize bereket olarak yansımakta, dışarıdan gelenler bunu daha çok hissetmektedir. Bizlerin mahallelerdeki temsilcisi, adeta damarlarımız olan gayretli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Melikgazili olmak bir ayrıcalık. Her dönemde huzur içerisinde bizlere destek oldunuz, eksiklerimizi söylediniz, yapılanları takdir ettiniz. Melikgazimizin güler yüzlü, fedakar, gayretli ekibiyle sizler için gece demeden gündüz demeden çalışıyoruz. Melikgazi cazibe merkezi oldu.555 bin nüfusu ile sorumluluk anlayışı içerisinde adeta Kayseri denilince akla ilk gelen en büyük metropol ilçe konumuna geldi. Elbette Kayseri Kayseri olduysa, Melikgazi Melikgazi olduysa bunu başlatan çok değerli bakanımıza Belediye Başkanlığı dönemindeki gayretli,iyi niyetli,ön açıcı çalışmalarından dolayı şahsım ve kurumum adına teşekkür ediyorum. 81 mahallemizin değerli muhtarları gönül elçisi anlayışı içerisinde belediyeler ile mahaller arasında köprü oluşturdular. Melikgazi’de huzuru önemsedik. Mahalle ayrıştırması yapmadan her mahalleye aynı hizmeti sunmaya çalıştık. Oy kaygısıyla değil, hizmet kaygısı ile hareket ettik. Merkezde ne varsa etrafta ki mahallelerimizde de aynısı var. Ay yıldızlı Türk bayrağımız altında tek vatan, tek devlet, tek millet anlayışı içerisinde daha nice hizmet yıllarına erişmemizi temenni ediyorum."
Melikgazi Belediyesi'nin Muhtarlar için düzenlediği bu özel programda muhtarlarla bir arada olmaktan sevinç ve mutluluk duyduğunu belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de, "Ne zaman Kayseri ile ilgili bir program çıkarsa keyifle geliyoruz. Tabi ki Melikgazi, Kayseri’nin eski yerleşim yeri, ismi de Kayseri’yi fetheden komutandan geliyor. Tüm eski mahallelerimiz bu tarafta. Benimde vazifeye başladığım yer Melikgazi. 4 yıl süre ile görev yaptığımız Melikgazi’de büyük çabalar ve gayretler içerisinde oldum, çalıştık gayret ettik. Memduh Başkanımızı yıllardır tanırım. Melikgazi’nin gelişmesi ve büyümesinde çok büyük emekler sarf etti, etmeye de devam ediyor. En büyük özelliği çok çalışkan ve uyar yollu olmasıdır. Şehrimize ve Melikgazi’ye yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Bu ülke güzel bir ülke. İçinde bulunduğumuz coğrafya gereği birçok sorunla mücadele ediyoruz. Sorunlarla mücadele ederken de devasa yatırımlar yapıyor,ülkemizin gelişmesi ve büyümesi için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gece gündüz demeden canla başla çalışıyoruz. Allah mahcup etmesin. Cenabı Hakk bizlere doğru kararlar vererek iş yapma basireti versin diye dua ediyoruz. Bu güzel organizasyonda sizlerle muhabbet etmiş olduk, hasret giderdik. Allah razı olsun buraya kadar teşrif ettiğiniz için; hepinizi saygıyla selamlıyor, Muhtarlar Gününüzü can-ı gönülden tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39