• BIST 9079.97
  • Altın 2309.877
  • Dolar 32.3385
  • Euro 35.0749
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

MELİKGAZİ BELEDİYESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE ETTİ

MELİKGAZİ BELEDİYESİ BAŞARILI ÖĞRENCİLERE BİSİKLET HEDİYE ETTİ
MELİKGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI HEDİYE

h2-028.jpg

Melikgazi Belediyesi tarafından Melikgazi ilçesinde bulunan ilkokul ve ortaokullarda okuyan ve eğitim yılının sonunda okul birincisi olan öğrencilere bisiklet hediye edildi. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Fiziki olarak ortamı güzelleştirmenin yanı sıra gönüllere köprü kurmaya çalışıyoruz” dedi. 
Melikgazi Belediyesi, ilçede bulunan ilkokul ve ortaokul birincilerini ödüllendirdi. Başarılı olan öğrencilere bisiklet hediye eden Melikgazi Belediyesi, öğrencilerin başarılarını teşvik etmek için program düzenledi. Düzenlenen programa aileleri ile beraber katılan öğrencileri, bisiklet heyecanı sardı. Melikgazi Belediyesi önünde düzenlenen programa, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, gönül köprüsü kurmak için çalıştıklarını söyledi. Büyükkılıç, “Eğitim yılının sonuna geldik. Sevgili yavrularımız ‘İyi ki bu eğitim bitti’ diyecekler mi? demeyecekler mi? bilmiyorum ama Melikgazi Belediyesi olarak sadece fiziki olarak ortamı güzelleştirmenin ötesinde elbette ki gönüllere de köprüler kurma eğitim, kültür ve sosyal alanda gerekli çalışmaları yapmak sureti ile toplumumuzda birlikte dayanışmayı sergile örneklerini sizlere sunmaya gayret ediyoruz. Öğrencilerimiz tabi yoruldular. Dinlenecekler. Biz bu hem eğlenme hem dinlenme kabilinden onları bir miktar ödüllendirme amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile işbirliği yapmak sureti ile böyle bir hediye verelim dedik” ifadelerini kullandı.
İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz da, “Bugün bizim son derece mutlu, anlamlı ve sevinçli bir gündeyiz. Bir eğitim ve öğretim yılının sonunda çocuklarımızı özellikle başarılı çocuklarımızı bu şekilde karşımızda görmek inanın bizi çok mutlu ediyor ve heyecanlandırıyor. İnşallah Allah sizlere bu yavrularınızın çok daha güzel günlerini gösterir” dedi.
Konuşmaların ardından başarılı olan öğrencilere bisikletleri verildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39