• BIST 9079.97
  • Altın 2302.765
  • Dolar 32.318
  • Euro 35.0939
  • Kayseri 21 °C
  • Ankara 22 °C
  • İstanbul 19 °C

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL HİZMETİ İHALE İLE

MELİKGAZİ BELEDİYESİ ÇÖP TOPLAMA VE NAKİL HİZMETİ İHALE İLE
Doğu ve Batı bölgeleri ayrı ayrı ihale edilecek…
81 mahalle de çöplerin toplanılması

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçe sınırları içerisinde 81 mahalle bulunduğu bu mahallelerde cadde ve sokakların süpürülmesi, Pazar yerlerin temizliği ile evsel atıkların yani çöplerin toplanılması ve nakil işinin ihale ile özel sektöre yaptırılacağını söyledi.



Büyüyen ve gelişen ilçemizde…

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Melikgazi ilçesinde evsel atıkların düzenli olarak toplanılarak çöp toplama merkezi nakil edildiğini bu seri ve etkin hizmetin devamı için ihale yapılacağını belirten Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Belediye olarak ilçenin büyüklüğü göz önüne alarak doğu ve batı bölgesi olarak iki ayrı kısma ayırdık. Böylece hizmette kargaşa olmayacaktır. Melikgazi’nin bir özelliği yaz aylarında bağ ve sayfiye alanlarında çöp toplama alanının artmaktadır. Bu sosyal olguda ve göz önünde bulundurulmuştur. Çünkü bağ ve sayfiye alanlarında kış aylarında çöp toplanmamaktadır. Melikgazi temizliği ve halk ile çevre sağlığına vermiş olduğu önem bakanlıkça da tescillenmiş ve ödüllendirilmiştir. “ dedi.



İhaleler 2 ve 3 Kasım 2011 de

Cadde, sokak, pazar yerlerinin süpürülmesi, konteynırların boşaltılması, çöplerin nakli ve temizliği işi hizmet alımı 4734 sayılı kamu ihale kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edileceğini ifade eden Başkanı Memduh Büyükkılıç, Batı Bölgesinin 2 Kasım, Doğu Bölgesi için ise 3 Kasım günü ihale yapılacağını kaydetti.



ayrıştırılmış çöp toplanılmasına özen gösteriniz

Başkan Memduh Büyükkılıç, çevre sağlığına çok önemli olduğunu belediye olarak her türlü hassasiyetin gösterildiğini ve hizmetin yerine getirildiğini ancak özellikle evsel atıklarda ev hanımların ayrıştırılmış çöp toplanılmasına özen göstermeleri gerektiğini sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39