• BIST 9079.97
  • Altın 2307.372
  • Dolar 32.3157
  • Euro 35.0355
  • Kayseri 15 °C
  • Ankara 17 °C
  • İstanbul 17 °C

MELİKGAZİ BELEDİYESİ DÜNYA KENTİ İSTANBUL’DA

MELİKGAZİ BELEDİYESİ  DÜNYA KENTİ İSTANBUL’DA
MELİKGAZİ BELEDİYESİDÜNYA KENTİ İSTANBUL’DA
örnek ve referans

MELİKGAZİ BELEDİYESİ

DÜNYA KENTİ İSTANBUL’DA

Geri Dönüşüm de Gündem Melikgazi …

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 15-16 Kasım tarihleri arasında TOBB tarafından İstanbul ilinde düzenlenen 4. Atık Teknolojileri Sempozyum ve Sergisinde Melikgazi Belediyesince açılan sergi alanında örnek ve referans belediyenin yaptırım ve hizmetlerinin tanıtıldığını söyledi.



geri dönüşüm tesisleri ve atıkların yönetiminde öncü belediye …

2 gün süren atıkların toplanılması, değerlendirilmesi ve tekrar ekonomiye kazandırılması konusunda İstanbul, İzmit ve Şişli ile Melikgazi Belediyesinin iştirak ettiği sempozyum ve sergisinde Melikgazi Belediyesi Geri Dönüşüm standına büyük ilgi gösterildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç "İstanbul WOW Convention Center Sergi alanında gerçekleştirilen fuarda gündem evsel atıkların değerlendirilmesi olmuştur. Bu yöndeki başarı çalışmalarımız orada sergilenmiş ve geri dönüşüm ile ilgili olarak çalışmalar anlatılmıştır. Geri dönüşüm çalışmaları ile evsel atıkları ayrıştırılmış olarak toplayan belediyemizin bu uygulaması büyük ilgi görmüştür. Bu çalışma ile hem doğal kaynakların israfı önlenmekte, hem atıklar hammadde olarak değerlendirilmekte hem de ekonomiye ve istihdama katkı sağlanmaktadır“ dedi.



projelerimiz örnek gösterilmiştir…

Atıkların yüzde 60 – 70 oranında kısmı geri dönüştürülerek ekonomiye kazandırılabileceğini ve belediye olarak bunu hedeflediklerini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, öncelikle Kayseri’nin tanıtımı ve daha iyi bilinmesi açısından bu organizasyonun iyi bir fırsat olduğunu kaydetti.



Dünya Kenti İstanbul’da…

Başkan Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediyesi olarak 2 gün süren Atık Teknolojileri sempozyum ve sergisinde geri dönüşüm eğitim kitapları ile broşürlerin ilgililere dağıtıldığını, geri dönüşüm toplamada kullanılan malzemeler ile geri dönüşümden elde edilen ürünlerin bu fuar da sergilendiğini sözlerine ekledi.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39