• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • Kayseri 16 °C
  • Ankara 19 °C
  • İstanbul 19 °C

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI TARİH YAZDI

MELİKGAZİ BELEDİYESPOR BASKETBOL TAKIMI TARİH YAZDI
Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı Tarih Yazdı!

SONDAKİKA-HABERLER-AN-BE-AN-KAYSERİNEWS.COM-GOOGLE'DEN-TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. FACEBOOK-TWİTTER SAYFASI TAKİP BEĞENİ MERKEZİ.

 

Kayserinews.com@Kayserinewscomtwittersayfamıztakip edebilirsinizTIKLAYIN,BEĞENİ,YAPIN-FACEBOOK-SAYFASI-HABER-TAKİP-SİSTEMİ .https://www.facebook.com/kayserinewscom-261415263889283/?fref=ts

 

 

Melikgazi Belediyespor Basketbol Takımı eleme grubu ikinci turunda Beykozspor’u 67-63 mağlup ederek seride durumu 2-1 getirdi ve tur atlayarak final grubuna kaldı. Maç sonunda oyuncular,teknik heyet ve sporseverler büyük coşku yaşadı. Temsilcimiz bu sonuçla Türkiye’nin en iyi 6 takımı arasına girerek 2. Lige yükselme grubunda mücadele etme hakkını elde etti.

78 takımın 2. Lige yükselmek için mücadele ettiği deplasmanlı erkekler bölgesel basketbol liginde birinci grubu en çok puan toplayan ve en başarılı takım olarak tamamlayarak büyük bir başarıya imza atan Melikgazi Belediyespor aynı başarıyı ikinci tur ve eleme maçlarında da göstererek adını final grubuna yazdırma başarısını gösterdi. Bu zamana kadar toplam 27 maç yapan temsilcimiz 23 galibiyet 4 mağlubiyet aldı. 23 yaş ortalaması ve şehir dışından transfer yapmadan tamamı Kayseri’de oynayan ve üniversitede okuyan basketbolculardan oluşan takım elde ettiği başarılarla hem Melikgazi camiasında hem de Kayseri basketbol camiasında büyük sevinç yaşanmasına sebep oldu.

Antrenör Nihat Kahraman “Oyuncularımla sezon başında kendimize bir hedef koymuştuk. Çok şükür şu anda o hedefe ulaştık. Bundan sonra mücadele edeceğimiz final grubunda terimizin son damlasına kadar mücadeleyi elden bırakmayacak, son saniyeye kadar  2. Lige yükselmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Bize her zaman güvenen ve destek veren başta Belediye Başkanımız ve Onursal Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç olmak üzere, Kulüp Başkanımız Sayın Serdar Öztürk, yönetim kurulumuz, Kayseri basketbol camiası ve tüm basketbolseverlere teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz.”dedi.

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk “ Basketbolda tarih yazmaya devam ediyoruz. Sezon başında söylemiştik, ‘bu takım başarılarıyla adından çok söz ettirecek’ diye. Belki o zaman çok iddialı olduğumuzu düşünmüş olabilirler. Ancak biz takımımıza inanıp ve güvenmekteyiz. Onlar da bu güvenimizi boşa çıkartmayarak hem şehrimizi hem de Melikgazi Belediyemizi başarıyla temsil ettiler ve final grubuna kalarak muhteşem bir başarıya imza attılar. Bu başarılarından dolayı teknik ekip ve oyuncularımızı kutluyorum. Altı takımdan ikisi mutlu sona ulaşacak  ve Türkiye 2. Ligine yükselecek. O takımlardan birisi inşallah biz oluruz.”dedi.

2. lige yükselme final grubu karşılaşmaları 19-24 Mayıs tarihleri arasında Bolu’da oynanacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39