• BIST 8794.28
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • Kayseri 9 °C
  • Ankara 11 °C
  • İstanbul 13 °C

Melikgazi Belediyespor haftaya galibiyetle başladı

Melikgazi Belediyespor haftaya galibiyetle başladı
Türkiye Erkekler Voleybol 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor 2017-2018 sezonunun ilk karşılaşmasında Silifke İdmanyurdu’nu evinde 3-0 mağlup etti.

Atatürk Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, voleybol severlerle birlikte izledi.


Silifke İdmanyurdu karşısında ilk seti 25-11, ikinci seti 25-13 üçüncü ve son seti’de 25-18 kazanan temsilcimiz karşılaşmadan 3-0’lık skorla galip ayrılarak lige galibiyetle başladı. Alınan bu galibiyet kulüp camiasında ve Kayserili voleybol severler tarafından sevinçle karşılandı.


Antrenör Fuat Kalay, “İyi bir hazırlık dönemi geçirmiştik. Yaptığımız hazırlık maçlarında ligin en iyi takımlarından birisi olacağımızın sinyallerini almıştık.Ligin ilk haftasında evimizde oynamak bir avantajdı ve bu avantajı skora yansıtarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldık.Aldığımız bu galibiyetten dolayı tüm sporcularımızı tebrik ediyorum.Ara vermeden önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasına hazırlanacağız” dedi.


Kulüp Başkanı Serdar Öztürk de yaptığı açıklamada, “Lige galibiyetle başlamak önemliydi.Büyük bir heyecan içerisinde taraftarlarımızla birlikte maçı izledik.Sonuçta güzel bir galibiyet oldu.Teknik heyet ve sporcularımızı kutluyor,taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yapıyoruz,gençlerimizde ellerinden gelenin en iyisini yapmak için gayret gösteriyorlar.Sonuçta da başarı geliyor.Yeni sezonda aldığımız bu ilk galibiyeti bize her zaman destek olan Onursal Başkanımız,Belediye Başkanımız Sayın Memduh Büyükkılıç’a armağan ediyoruz.İnanıyorum ki,haftalar ilerledikçe takımımız daha da oturacak ve lige damgasını vuracaktır.Melikgazi Belediyespor her zaman güzellikleri ve başarıları ile anılıyor.Emeği herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Melikgazi Belediyespor ligin ikinci haftasında 22 Ekim Pazar günü saat 13.00’de Malatya Büyükşehir Belediyespor takımının konuğu olacak.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39