• BIST 8991.27
  • Altın 2276.601
  • Dolar 32.3101
  • Euro 35.0399
  • Kayseri 10 °C
  • Ankara 9 °C
  • İstanbul 16 °C

MELİKGAZİ EL İŞİ GÖZ NURU ESERLER TAKDİR TOPLADI

MELİKGAZİ EL İŞİ GÖZ NURU ESERLER TAKDİR TOPLADI
18 Kurs Merkezi, 69 Branş, 101 sınıfta, 760 kursiyer ve 1025 Eser…

Başkan  Memduh Büyükkılıç,  “Önümüzdeki günlerde Tınaztepe sosyal ve Spor tesislerimizi hizmete açacağız. Melmek kurslarımız sayesinde hem kendi kültürümüze sahip çıkıyor, hem de kurs sonunda katılımcıların almış oldukları sertifikalar sayesinde kalifiye eleman olarak iş bulmalarına imkan sağlıyoruz”

 

18 Kurs Merkezi, 69 Branş, 101 sınıfta, 760 kursiyer ve 1025 Eser…

EL İŞİ GÖZ NURU ESERLER TAKDİR TOPLADI

Melikgazi Belediyesi bünyesinde hizmet veren ve kısa adı MELMEK olan Meslek Edindirme Kurslarında öğrenim gören kursiyerlerin çalışmalarından oluşan dönem sonu sergisi, düzenlenen törenle açıldı.

Melikgazi Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki serginin açılışına Kayseri Büyük Şehir Belediye Başkanı Mustafa ÇELİK ve Eşi İkbal ÇELİK İl Sağlık Müdürü Dr. İsmail KILIÇ,Gençlik ve Spor il müdürü  Murat Eskici  AK parti İl kadın kolları başkanı Sevilay İlken TAPAR, , ilçe Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık ve eşi Ayşe Yırık,  Başkan Memduh Büyükkılıç ve eşi Necmiye Büyükkılıç,  Ak parti Melikgazi ilçe kadın kolları başkanı Selma Kocoğlu Mahalle Muhtarları, kursiyerler aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta konuşmasında her alanda olduğu gibi kültür ve sanatta da referans bir belediye olduklarını hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  “Belediye olarak eğitimin ve eğitimcinin dostu bir anlayışla hizmetlerimize devam ediyoruz. Birçok semtimizde hizmeti ayağa götürme anlayışı içerisinde tesislerimizi hayata geçiriyoruz. İnsanlarımızı merkeze getirmektense hizmeti ayağa götürüyor ve yerinde çözüyoruz. Şu anda Esenyurt, Gesi, Fatih ve Yıldırım Beyazıt tesislerimiz tamam kadro hizmet veriyor. Önümüzdeki günlerde Tınaztepe sosyal ve Spor tesislerimizi hizmete açacağız. Melmek kurslarımız sayesinde hem kendi kültürümüze sahip çıkıyor, hem de kurs sonunda katılımcıların almış oldukları sertifikalar sayesinde kalifiye eleman olarak iş bulmalarını imkan sağlıyoruz” dedi.

Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık’da yaptığı açıklamada, “Yaygın eğitim sunan ve katılımcılarına kültür sanat öğretimi yanında yöresel el sanatlarını geliştiren Melikgazi Belediyesi kutluyorum” dedi.

Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı  Mustafa Çelikte büyük şehir olarak bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz  ilçe belediyelerde bu konuda olağan üstü çaba göstermektedirler.Melikgazi belediyesi de yaptığı çalışmalarla hep örnek ve refeans olmuştur. Bu yapmış olduğu çalışmalardan dolayı  Memduh Başkanımı ve ekibini kutluyoprum  dedi

Melikgazi belediyesinin   her alanda olduğu gibi sosyal ve külterel alanda Yapılan konuşmaların ardından serginin açılışı yapıldı. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol heyeti, Kayseri Mutfağı kursiyerleri tarafından hazırlanan ikramlardan tattı. Sergi alanındaki etkinlik, protokol üyeleri ve eşleri tarafından Gezildi.

14 kurs merkezinde, 69 branşta, 101 sınıfta, ikibin 760 kursiyer tarafından üç aylık kurs sonunda hazırlanan ve 1025  parçadan oluşan sergi 01-07 Şubat 2016 tarihleri arasında Melikgazi Belediyesi Kültür Müdürlüğü Sergi Salonu’nda gezilebilecek.

4f3f6ecf-4f6b-4e6c-a648-eb9d1d6c9e95.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39