• BIST 9079.97
  • Altın 2322.043
  • Dolar 32.3355
  • Euro 34.9769
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

MELİKGAZİ FUTBOL'DA DA VAR!

MELİKGAZİ FUTBOL'DA DA VAR!
MELİKGAZİ BELEDİYESPORVOLEYBOL VE BASKETBOLUN ARDINDAN FUTBOL’DA DA VAR!

Melikgazi Belediyespor Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, Basketbol ve Voleybolun ardından uzun yıllar ara verdikleri futbol’da da Melikgazi Belediyespor’un 2. Amatör kümeden yeniden liglere katılacağı müjdesini verdi.

Kurulduğu günden, faaliyetlerine ara verdiği yıla kadar bünyesinde  birçok futbolcu yetiştiren ve çoğu futbolcunun oynayabilmek için hayallerini süsleyen Melikgazi Belediyespor Futbol takımının liglere katılabilmesi için gerekli müracaatın yapıldığını belirten Kulüp Başkanı Serdar Öztürk, “Yazımızın ilgili kurumlarca onaylanmasının ardından ilk etapta 2. Amatör kümeden liglere katılacağız. Salon sporlarında şehrimizin lokomotifi ve en büyük destekçisi olan kulübümüz dünyada en çok ilgi gören ve taraftar kitlelerini peşinden sürükleyen futbol’da da gelen yoğun taleplere kayıtsız kalmadı ve belediye başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’ın desteği ile liglere katılmaya karar verdik. Amacımız her zaman olduğu gibi gençlerimizin spor yapabilmelerini imkan sağlamak. Zaten bu yıl ilk’ini açmış olduğumuz Melikgazi Belediyespor Yaz okullarında futbol branşına katılan yetenekli gençlerimizi tespit etmiştik. Okullarda yaptığımız taramalarda da bu konuda başarılı ancak yeterli imkânı olmayan gençlerimizi belirledik ve kulübümüzün lisanslı sporcusu yaptık. Kulüp olarak her türlü alt yapımız hazır. İnanıyorum ki, Melikgazi Belediyespor futbol’da her zaman zirveye oynayan, genç yetenekleri şehrimizin profesyonel takımları Kayserispor ve Kayseri Erciyesspor’a kazandıran Türk futboluna ve Milli takımlara sporcu yetiştiren bir kulüp olabilmek için mücadele edeceğini kaydetti.”

            19 Kasım Perşembe Günü Saat 16:00’da Argıncık Stadyumunda A takımı için oyuncu seçmeleri yapacaklarını hatırlatanBaşkan Öztürk, “A takım için futbolcu seçmelerimizin ilk’ini 19 Kasım’da ikincisini de 26 Kasım’da Argıncık stadyumunda yapacağız. Bu seçmelere 1988-2001 doğumlu sporcular katılabilecek. Seçmelere kendini bu konuda yetenekli gören, başarılı olacağına inanan tüm sporcuları davet ediyoruz’’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39