• BIST 9079.97
  • Altın 2323.531
  • Dolar 32.3714
  • Euro 34.8891
  • Kayseri 8 °C
  • Ankara 13 °C
  • İstanbul 14 °C

MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI KADIOĞLU'NUN 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI

MELİKGAZİ İLÇE BAŞKANI KADIOĞLU'NUN 14. KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ MESAJI
AK PARTİ 7'DEN 70'E HERKESİN YEGANE UMUDU OLMUŞTUR

AK Parti Melikgazi ilçe Başkanı S. Sami Kadıoğlu, AK Parti'nin 14. Kuruluş Yıl Dönümü sebebi 

ile bir mesaj yayımladı.

 

Kadıoğlu, mesajında, "AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden 

insanlarımızın yegane umudu ve omurgası olmuştur." dedi.AK Parti'nin kuruluşu ve aradan geçen 14 yıllık süre zarfında yürütülen faaliyetler ile ilgili açıklamalarda bulunan Kadıoğlu, şu ifadelere yer verdi: "AK Parti 7'den 70'e, büyükten küçüğe, her yaştan, her bölgeden, her şehirden insanlarımızın yegane umudu ve omurgası olan bir partidir.

Kurulduğu günden bu güne kadar millete hizmet etmeyi kendine görev bilen partimiz, milletin efendisi değil hizmet karı olmuştur. Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, kurulan ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun önderliğinde siyasi hayatına devam eden partimiz, ülke sevdasını en üst düzeyde hissedenlerin, partisi olarak, kurulduğundan bugüne kadar, hizmet siyasetinin adresi olmuş, gönüllerde taht kurmuştur."2002 yılı öncesi Türkiye'de umutların yok olmaya başladığı günlerde harekete geçen büyük usta Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşlarıyla birlikte ülkeyi selamete ve refaha ulaştırmak için bütün olumsuzluklara göğüs gerdiklerini aktaran Kadıoğlu, "2023 vizyonunu kendine temel bir değer olarak ele alan güçlü Türkiye, birbiri ardına attığı ciddi adımlarla gelişmenin büyümenin ve kalkınmanın bir ve beraber olma ruhu içerisinde ortaya konulduğunu tüm çevrelere bir kez daha ispat etti.

AK Parti hükümetleri döneminde gerek hükümet ve gerekse de yerel yönetimler alanında atılan ciddi ve doğru atılımlarla ülkemiz de önemli bir hareketlenme yaşanmış ve bu hareketlilikle birlikte Türkiye'nin saygınlığı tüm dünya ülkelerince de takdire şayan bir çaba olarak değerlendirilmiştir. Bu yüce davanın cesur ve kararlı evlatları olarak, ülkemizi daha da ileri ülkeler düzeyine ulaştırıp, daha modern şartlarda yaşayışımı sürdürme amacındayız. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen Türkiye'nin önüne çıkan her türlü olumsuzluğu halkın desteği ile geçen partimiz mazlumun ve mağdurun yanında yer almıştır. Birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizin başına bela olan bu terörü de yok edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle millete hizmet yolunda olan partimizin kuruluşunun 14. Yıl dönümünü kutluyor, teşkilatlarımıza, milletimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" İfadelerine yer 

verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39