• BIST 9095.41
  • Altın 2325.622
  • Dolar 32.3666
  • Euro 35.0423
  • Kayseri 14 °C
  • Ankara 20 °C
  • İstanbul 20 °C

MELİKGAZİ PARKLARINDA HUZURLU İFTAR

MELİKGAZİ PARKLARINDA HUZURLU İFTAR
MELİKGAZİ’DE VATANDAŞLARİFTAR SAATİNDE PARKLARI TERCİH EDİYOR

Gündüz çocuklara emanet, akşamları Melikgazililere…

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, belediye olarak büyük ölçekli ve çok amaçlı park yapımına büyük önem verdiklerini çünkü bu tür parkların her yaş kesimine hitap ettiğini bildirdi.

 

Melikgazi ilçesinde vatandaşlar, iftar saatinde parkları tercih ediyor.

İlçe genelinde oluşturulan parkların büyüklüğünün yanında çok amaçlı ve işlevli olması için her türlü çalışmanın yapıldığını, kamelyalar, oturma grupları, yürüyüş ve koşu yolları, çocuk oyun aletleri, havuz ve bol ağaçlı olmasına özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, Melikgazi’deki piknik alanlarını sadece Melikgazililerin değil tüm Kayseri’nin benimsediğini belirtti.

 unnamed-(2)-028.jpg

Gündüz saatlerinde parklarımız cıvıl cıvıl…

Parkların gündüz çocuklara emanet edildiğini ve gündüz saatlerinde parkların cıvıl cıvıl olduğunu belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi;

 

Melikgazi Belediyesi olarak yapımını gerçekleştirdiğimiz parklarımızı gündüzleri çocuklara emanet ediyoruz. Gündüz saatlerinde parklarımızda çocuklarımız neşe içerisinde oynamaktadırlar. Ancak bizim çok amaçlı parklarımız bu yaz aylarında özellikle iftar saati ile iftar sonrası ailelerin akınına uğramaktadır. İftarlarını yapmak için parkları tercih etmektedirler. Çünkü bizim parklarımız her yaş kesimine hizmet verebilmektedir. Bu yaz aylarının akşamları parklarımıza yoğun ilgi gösterilmesi bizleri mutlu ediyor. Çünkü yapılan hizmetin yerinde yapıldığının en iyi göstergesi vatandaşların hizmetlere olan ilgisidir.”dedi.

 

Parklar yeşil alan olmanın yanında ayrıca sosyal mekanlar olarak hizmet veriyor

      Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, ilçeye yapılan yeşil alan çalışmalarının Melikgazi’nin gelişmesine ve güzelleşmesine büyük katkı sağladığı gibi sosyal amaçlı kullanılmasının önemli olduğunu mahallelilerin birlik ve beraberlik, dostluk ve kardeşlik içerisinde bu mekânlardan yararlanabildiğini sözlerine ekledi.  

unnamed-(3)-014.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2010 Kayseri News | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0352 231 31 39